Închide meniul

VIDEO. Jucătorii lui FCSB s-au relaxat în prima zi de Paşte. Concurs de spart ouă înaintea derby-ului cu CFR Cluj. "Ne filmează, o să pierzi" :) Cum au fost ironizaţi de fani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 14:09 / Actualizat: 20 iunie 2022, 16:21

VIDEO. Jucătorii lui FCSB s-au relaxat în prima zi de Paşte. Concurs de spart ouă înaintea derby-ului cu CFR Cluj. "Ne filmează, o să pierzi" :) Cum au fost ironizaţi de fani

captură Youtube FCSB TV

Florin Tănase şi Lucian Filip, concurs de spart ouă în prima zi de Paşte

„Sărbători fericite!”, a fost mesajul transmis de FCSB pentru fani. „Lotul FCSB s-a reunit în Ziua Sfântă a Învierii pentru a pregăti meciul cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA, din a cincea etapă a play-off-ului”, au mai transmis cei de la FCSB TV, care au prezentat un clip inedit cu jucătorii lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concurs de spart ouă în cantonamentului lui FCSB

Jucătorii lui FCSB au avut pe masă drob, cozonac şi pască. Nu au lipsit nicio ouăle vopsite, care nu au fost însă doar roşii şi albastre.

Căpitanul Florin Tănase a fost printre cei mai pricepuţi. „Al meu era spart deja”, s-a scuzat Olaru.

Nici antrenorii nu au scăpat de „competiţie”. „Ne filmează, o să pierzi”, l-a avertizat secundul Mihai Pintilii pe Toni Petrea. Pintilii nu a avut dreptate şi a pierdut: „Să facem din nou!” / „Tu mi l-ai ales!”

Reclamă

„Hristos a înviat, dar voi când?”, „Mai spargeți și voi pe cineva?”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

FCSB – CFR Cluj | Edi Iordănescu şi-a lăudat rivalii

Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, se teme de FCSB chiar dacă rivala echipei sale a cedat în ultimele două etape din play-off-ul Ligii 1. FCSB şi CFR Cluj se vor înfrunta luni, de la 20.30.

„Teoretic, da (n.r. suntem favoriţi). Practic, nu. Pentru că şi noi am pierdut cu Craiova. A fost şi o frustrare mare la mijloc, pentru că consideram că nu meritam. Ba chiar meritam să câştigăm. Şi totuşi am făcut un rezultat foarte pozitiv cu Botoşani, echipa a avut o reacţie bună.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem conştienţi că FCSB a dominat competiţia ca şi clasare în clasament pentru o perioadă foarte lungă şi, chiar dacă în ultimele două jocuri nu au fost rezultate pozitive pentru ei, suntem conştienţi că e o echipă foarte valoaroasă a competiţiei, cu mulţi jucători cu calitate individuală şi în orice moment pot pune probleme. Va fi un derby”, a mai spus antrenorul clujenilor.

Recomandări
  • FCSB – CFR Cluj se joacă mâine, de la 20:30
  • Meciul va fi Live Text pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și