Închide meniul

VIDEO | Lionel Messi, în lacrimi! Cum a vorbit despre Tito Vilanova + Barcelona l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo pentru 17 milioane de euro

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 13 ianuarie 2021, 18:01

VIDEO | Lionel Messi, în lacrimi! Cum a vorbit despre Tito Vilanova + Barcelona l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo pentru 17 milioane de euro

profimediaimages

Lionel Messi, în lacrimi când a vorbit despre Tito Vilanova

Cristiano Ronaldo a ajuns de la Sporting Lisabona la Manchester United, în 2003, când avea doar 18 ani. El putea fi transferat însă de Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo putea fi coleg cu Lionel Messi la Barcelona

Fostul preşedinte al catalanilor, Joan Laporta, care candidează pentru a reveni în funcţie, a dezvăluit că portughezul a fost oferit Barcei pentru 17 milioane de euro. 

Se întâmpla după ce catalanii îi achiziţionaseră pe Ronaldinho şi pe Rafa Marquez. Unul dintre agenţii mexicanului ar fi venit cu propunerea.

"Mi-au spus că au un jucător pe care l-au dus la United pentru 19 milioane, dar ni-l pot da nouă cu 17 milioane de euro. Dar deja investisem în Ronaldinho în acel moment (…) Nu am niciun regret", a declarat Laporta pentru Iniestazo, citat de Goal.

Sergio Aguero, dorit de Barcelona

Tot din Premier League ar putea ajunge la Barcelona un alt star, care să îl facă pe Messi să rămână pe Camp Nou. Catalanii îl vor pe Sergio Aguero, scrie The Sun

Reclamă

Conaţionalul lui Messi va deveni liber de contract la vară, aşa că este accesibil în ciuda datoriilor uriaşe acumulate de club. Şi actualul antrenor, Pep Guardiola, poate pune o vorbă bună pentru echipa sa de suflet, Barcelona. Aguero, în vârstă de 32 de ani, a mai jucat în La Liga, la Atletico Madrid.

Lionel Messi, în lacrimi când a vorbit despre Tito Vilanova

Până îşi va decide viitorul, Lionel Messi a vorbit despre cel mai trist moment petrecut la Barcelona. Fostul antrenor, Tito Vilanova, a încetat din viaţă, răpus de cancer. 

Vilanova este subiectul unui film documentar, "100×100 Tito", care descrie sezonul de vis din 2013, când Barcelona a luat titlul cu 100 de puncte. Vilanova a demisionat la finalul acelui sezon, iar un an mai târziu a încetat din viaţă. 

Reclamă 4 / 0/3

”Am avut multe discuții de-a lungul anilor. Mereu vorbeam de fotbal și despre ce se întâmpla la meciuri. Despre ce am putea face în partidele care urmează. Dar conversația specială a fost ultima pe care am avut-o, pentru că a fost precum un rămas bun”, a spus Lionel Messi, într-o prefaţă a filmului, prezentată de Barcelona.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj Vezi toate știrile
Citește și