Închide meniul

VIDEO | Lionel Messi, în lacrimi la momentul de reculegere al lui Maradona! Gestul făcut de protejatul lui El Pibe D’Oro

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 29 noiembrie 2020, 13:39

VIDEO | Lionel Messi, în lacrimi la momentul de reculegere al lui Maradona! Gestul făcut de protejatul lui El Pibe DOro

profimediaimages

Lionel Messi, emoționat la momentul de reculegere în memoria lui Diego Maradona

Lionel Messi, care a fost elevul și protejatul lui Maradona la naționala Argentinei și este deseori comparat cu acesta, a părut extrem de emoționat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta privește cu tristețe în jos și se uită la tabela pe care era afișată o imagine cu El Pibe D'Oro pe vremea când juca el însuși la Barcelona.

Legenda argentinei a evoluat pentrru gruparea blaugrana între 1982 și 1984, bifând 36 de meciuri și marcând 22 de goluri. 

Pentru a-l omagia, catalanii au prezentat chiar tricoul său cu numărul 10, același din moment în care Diego a semnat cu ei. Pe Internet, mesajul Barcelonei a fost simplu: ”Diego, tu ești întotdeauna cu noi”.

Reclamă

Diego Maradona a decedat la 60 de ani

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani. Milioane de argentinieni i-au adus un ultim omagiu. Înmormântarea a fost grăbită din cauza ciocnirilor violente dintre fani şi forţele de ordine. La ceremonie au participat mai puţin de 40 de persoane.

Omagiile la adresa legendarului jucător au fost văzute în toată lumea și în toate sporturile, ca dovadă a impactului pe care Maradona l-a avut pe plan global.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și