Închide meniul

VIDEO. Manchester City – Borussia Dortmund 2-1 | Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland. Englezii au luat foc. "Nu poţi face asta!"

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 5:06

Reclamă
VIDEO. Manchester City – Borussia Dortmund 2-1 | Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland. Englezii au luat foc. "Nu poţi face asta!"

captură BT Sport

Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland după Manchester City - Borussia Dortmund 2-1, din sferturile Champions League

Şovre a fost filmat pe tunelul care duce la vestiare în timp ce îi cere un autograf vedetei lui Borussia Dortmund, Erling Haaland. Norvegianul a acceptat solicitarea oficialului român. "Un moment care va declanşa toate alarmele la UEFA", scriu spaniolii de la as.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland 

Două foste vedete ale englezilor au analizat meciul pentru postul BT Sport și au condamnat gestul asistentului român.

"Poţi fi un fan, însă nu poţi face asta în faţa celorlalţi jucători, pur şi simplu nu dă bine", a spus Owen Hargreaves, fostul mijlocaș al lui Bayern și Manchester United, citat de talksport.com.

"Niciodată nu există un moment potrivit pentru asta. Nu este de bun augur pentru arbitri. Este un lucru copilăresc", a spus și fostul fundaș al lui Manchester City, Joleon Lescott.

Reclamă
Reclamă 4

Octavian Șovre a fost implicat și in scandalul de rasism de la Paris, de la PSG – Başakşehir, de la precedentul meci condus în Champions League de brigada lui Ovidiu Hațegan.

Înaintea lui Şovre, şi "centralul" Ovidiu Haţegan a fost în centrul atenţiei pentru două decizii luate în timpul meciului. A acordat un penalty pe care apoi l-a anulat pentru Manchester City şi a dat cartonaş galben şi i-a anulat golul lui Bellingham, pentru un presupus fault în atac la portarul gazdelor.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și