Închide meniul

VIDEO | Marius Şumudică a dansat de bucurie după ce a reuşit surpriza în Turcia. Gaziantep l-a răzbunat pe Colţescu şi a învins-o pe Başakșehir

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2020, 17:46

VIDEO | Marius Şumudică a dansat de bucurie după ce a reuşit surpriza în Turcia. Gaziantep l-a răzbunat pe Colţescu şi a învins-o pe Başakșehir

Profimediaimages

Marius Şumudică a plecat victorios de pe terenul lui Başakşehir

UPDATE: Jucătorii lui Gaziantep au sărbătorit în vestiar victoria cu Başakşehir

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Mirallas a deschis scorul în minutul 44. A marcat din pasa lui Demir, iar gruparea la care Alexandru Maxim şi Alin Toşca au fost titulari a intrat în avantaj la pauză.

Marius Şumudică, victorie în deplasare cu Başakşehir

Gazdele au reuşit să revină în joc şi a restabilit egalitatea graţie reuşitei lui Crivelli. Gaziantep nu a cedat şi a dat lovitura cu un sfert de oră înainte de final. Muhammet Demir a marcat şi a stabilit rezultatul final, 2-1 pentru echipa care a urcat până pe locul 6 în clasament.

Suspendat, Marius Şumudică a fost văzut în tribună. Riscă să fie în centrul unui nou scandal după ce a fost surprins fumând de fotografii celor de la Fanatik.

Reclamă

La final, Şumudică a oferit un moment inedit. A dansat de bucurie. "Fără număr", a fost mesajul antrenorului lui Gaziantep. 

Reclamă 4 / 0/3

Gaziantep a ajuns la 10 meciuri la rând fără înfrângere. Este cea mai bună serie din cariera lui Marius Şumudică. Echipa antrenată de român este singura din campionatul Turciei care a suferit un singur eşec în acest sezon.

Victoria obţinută de Şumudică vine chiar împotriva celor care l-au acuzat de rasism pe Sebastian Colţescu.

Pierre Webo: "Au fost cele mai dificile momente din cariera mea"

"După părerea mea, 8 decembrie va fi o zi de referinţă. Se va vorbi despre ea doar cu înainte şi după. Mereu va fi amintită această dată. Nu va mai fi nimic aşa cum a fost înainte de 8 decembrie", a declarat Pierre Webo.

Antrenorul secund de la Başakşehir a anunţat că a primit multe mesaje de ameninţare din România şi că a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a dormi în noaptea incidentului.

"Nu vreau ca oamenii să se concentreze asupra mea din cauza acestui lucru. Ar fi o ruşine ca lumea să îşi amintească numai aşa de mine. Îmi este ruşine, să fiu sincer. Aceste două sau trei zile au fost cele mai dificile din cariera mea", a precizat Webo.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și