Închide meniul

VIDEO | Marius Şumudică a plâns în Turcia! Antrenorul român şi-a luat adio de la Gaziantep. "Mă întreb dacă acasă e în România sau aici"

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 15:22

Reclamă
VIDEO | Marius Şumudică a plâns în Turcia! Antrenorul român şi-a luat adio de la Gaziantep. "Mă întreb dacă acasă e în România sau aici"

captură Twitter

Marius Şumudică în lacrimi la Gaziantep

Marius Şumudică a vorbit în faţa jurnaliştilor turci, în premieră după ce a reziliat contractul cu Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: "Nu este acceptabil să terminăm totul din cauza unei greşeli pe care am făcut-o"

"Îmi pare foarte rău. Mă întreb dacă acasă e la Gaziantep sau în România. Vreau să mă întorc acasă, dar nu pot. Aici a devenit casa mea. Am făcut totul cu inima. Am simţit că acest oraş este casa mea.

Chiar săptămâna trecută am avut paşaport turcesc. Acum, totul s-a schimbat. Am umplut un pahar gol cu toţii, dar nu este acceptabil să terminăm totul din cauza unei greşeli pe care am făcut-o.

Îi felicit pe jucători, pe cei din conducere, pe toată lumea. Acum nu mai sunt puternic ca un turc, deoarece voi plânge în fața voastră. Aceste lacrimi vin după o muncă de 18 luni.

Încă mă gândesc că mă sui în mașină, după ce mă trezesc, și merg la club. În regulă, am făcut o greșeală, mi-am prezentat scuzele, n-am insultat pe nimeni. Din nefericire, ne-am despărțit. Nu trebuia să se întâmple, însă așa a fost să fie.

Reclamă
Reclamă 4

Mi-am încheiat misiunea aici, însă rămân cu un gust amar. Sunt trist că nu am putut sărbători cu fanii victoriile importante pe care le-am reușit.

Toți cei de aici vor rămâne în inima mea. La revedere, Gaziantep", a spus Şumudică, citat de Futbol Arena.

Reclamă

Gluma care i-a adus demiterea lui Marius Şumudică

Marius Şumudică s-a despărţit de Gaziantep pe 10 ianuarie, a doua zi după meciul pierdut cu Sivasspor. Antrenorul român a fost ofensat că i s-a cerut reducerea salariului pentru a semna un nou contract.

Şumudică a glumit în faţa stadionului, unde a spus că va cere bani soţiei ca să ajute clubul. Aceasta a fost declaraţia pe care başkanii de la Gaziantep au luat-o drept o jignire. 

Şumudică a dus-o pe Gaziantep chiar şi în fruntea clasamentului din Turcia şi era convins că putea obţine calificarea în cupele europene. El era neînvins din prima etapa de campionat, până la eşecul cu Sivasspor. 

Ce planuri are Marius Şumudică

"Îmi doresc să mă odihnesc. Mi-a fost greu. Am ultimii 6-7 ani grei, grei, grei. Muncesc, sunt un pic surmenat. Voi reveni, că nu pot să stau prea mult departe de fotbal. Nu se pune problema unei reveniri la Al Shabab. Nu se pune problema.

Sub nicio formă (n.r. – nu revine în Liga 1). Deocamdată nu e momentul. Sunt antrenori tineri, care vor face performanţă acolo. Le doresc baftă! Nu mă gândesc să mă întorc în ţară"a spus Şumudică, în exclusivitate pentru AntenaSport.

  • Diana Bulimar este invitata lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.as.ro/live

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și