Închide meniul

VIDEO | Mike Tyson, vizită surpriză la Arnold Schwarzenegger. "Bătrâneii" sunt într-o formă fizică de zile mari, dar s-au întrecut la şah!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 12:51

VIDEO | Mike Tyson, vizită surpriză la Arnold Schwarzenegger. "Bătrâneii" sunt într-o formă fizică de zile mari, dar s-au întrecut la şah!

Instagram henry_cejudo

Mike Tyson şi Arnold Schwarzenegger, la masa de şah

În vila de lux din Los Angeles a celebrului actor a avut loc un meci de şah! Titanii au fost filmaţi de fostul luptător din UFC, Henry Cejudo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duel inedit între Mike Tyson şi Arnold Schwarzenegger

"A fost o onoare să fiu invitat în casa unui bărbat care mi se aseamănă. Arnold, este 'Visul american'", a reacţionat fostul medaliat olimpic pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cejudo (@henry_cejudo)

Tyson şi-a încercat încercat norocul şi pe terenul de minigolf (VIDEO ÎN POSTAREA DE PE INSTAGRAM) de pe proprietatea lui celui care a avut mereu o formă fizică de invidiat. Până să facă show la Hollywood, Arnold a fost de neoprit în cel mai important concurs de bodybuilding. A cucerit şapte titluri la Mr. Olympia. Chiar şi la 73 de ani îşi surprinde fanii.

Nici Tyson nu se lasă mai prejos. Şi-a făcut o revenire neașteptată în ring în 2020. Acesta a boxat cu Roy Jones, un meci pe durata a opt runde de două minute, meciul terminându-se la egalitate deoarece arbitrii nu au dat nicio decizie, aceasta fiind una dintre reguli.

Reclamă

Meciul a fost însă un real succes, Tyson arătând magnific în ring. Imediat după meci, au început să curgă provocările pentru Tyson, pe lângă Jones care a cerut revanșa, a apărut și Evander Holyfield, celebrul rival al lui Tyson.

Cei doi au deja un acord de a lupta undeva în vara acestui an, iar Tyson vs Lewis ar putea avea loc în toamnă sau în iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi fi în formă, chiar dacă stai acasă. Vrei PĂTRĂȚELE? Sigur vrei? E simplu să faci sport acasă și e simplu să câștigi un super aparat de fitness.

Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Înscrie-te aici pentru a câştiga super-premii în concursul WorkOut from Home. Câştigă 4 aparate de fitness! Îţi transformăm casa într-o sală de forţă!

Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și