Închide meniul

VIDEO | Miracolele chiar există! Mihai Neșu mănâncă singur, la aproape 10 ani după accidentul teribil în urma căruia a rămas paralizat

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2021, 17:28

VIDEO | Miracolele chiar există! Mihai Neșu mănâncă singur, la aproape 10 ani după accidentul teribil în urma căruia a rămas paralizat

Facebook Fundația Mihai Neșu

Mihai Neșu își ia cina singur

  • Neșu a rămas paralizat în anul 2011
  • Românul face progrese fantastice pentru recuperare

Neșu s-a accidentat teribil în timpul unui antrenament în mai 2011. El evolua atunci pentru FC Utrecht și a intrat într-un duel cu coechipierul Alje Schut. Românul s-a ales cu o vertebră cervicală fracturată și a rămas paralizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La aproape 10 ani de la acel moment nefericit, Mihai Neșu a reușit să-și ia cina de unul singur. VEZI VIDEO AICI 

Reclamă

Pe fundalul videoclipului se aude muzică religioasă. După ce a fost imobilizat, Mihai Neșu a încercat să-și găsească cel puțin liniștea suflestească.

El a trecut ulterior și prin alte momente grele. Și-a pierdut ambii părinți, iar soția l-a părăsit la aproape un an de la teribilul accident.

Reclamă

Mihai Neșu ajută copiii cu dizabilități

Mihai Neșu a pus bazele unei fundații prin care îi ajută pe copiii imobilizați în scaun cu rotile. A stabilit sediul în Oradea și a fost vizitat acolo de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Dries Mertens. 

”Am mers în România că să văd cu ochii mei ce se întâmplă. Îmi aduc aminte de energia pe care am simțit-o acolo. Dacă îi vedeți pe acei copii atât de curajoși și ambițioși.
Totul este foarte plăcut. Strâng bani pentru un centru nou, care va fi de trei ori mai mare. Nu este ușor deoarece e multă sărăcie în România.

Este cu atât mai important ce face Mihai, pentru că sunt mulți copii care au nevoie de terapie fiindcă nu au posibilități financiare. Mi-ar plăcea să merg mai des în România, dar din păcate nu am timp”, a concluzionat Mertens după vizita la Oradea.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Neșu și Dries Mertens au fost coechipieri la Utrecht. Cei doi au evoluat împreună în perioada 2009-2011. În prezent, fotbalistul belgian este legitimat la Napoli și a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului italian.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
La mulţi ani, Mihai Neşu! Fostul internaţional a împlinit 41 de ani
Fotbal • 19 feb., 16:51
La mulţi ani, Mihai Neşu! Fostul internaţional a împlinit 41 de ani
Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024
Echipa naţională • 25 dec., 15:23
Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024: „Aproape mi-au dat lacrimile”
Mihai Neșu, declarații emoționante înainte de Crăciun
Extra • 24 dec., 11:29
Mihai Neșu, declarații emoționante înainte de Crăciun. Cadoul pe care și-l dorește: „Asta e dorința de opt ani!”
Mihai Neşu, invitat la antrenamentul FCSB-ului de la Oradea
Cupa României • 26 sept., 22:03
FOTO
Mihai Neşu, invitat la antrenamentul FCSB-ului de la Oradea. Sute de oameni au venit să îi vadă pe roş-albaştri
Mihai Neșu, declarații emoționante înainte de Crăciun
Extra • 31 aug., 13:07
Ultimele detalii despre proiectul de suflet al lui Mihai Neşu. Fostul jucător al Stelei, nelipsit de pe şantier!