Închide meniul

VIDEO. Momente de panică la meciul dintre Steaua şi Dinamo 2. Un jucător al oaspeţilor a leşinat pe teren. "Îl lăsați să moară?!"

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 14:50

VIDEO. Momente de panică la meciul dintre Steaua şi Dinamo 2. Un jucător al oaspeţilor a leşinat pe teren. "Îl lăsați să moară?!"

Captură Youtube Steaua TV

Un jucător de la Dinamo 2 a leşinat pe teren în timpul meciului cu CSA Steaua

  • CSA Steaua a învins-o cu 4-0 pe Dinamo 2
  • Un jucător a leşinat pe teren

În minutul 51 al meciului din Ghencea, Andrei Mitran a căzut pe teren fără să fie în duel cu niciun adversar. Fundaşul în vârstă de 20 de ani al lui Dinamo 2 a leşinat, iar colegii şi adversarii i-au sărit imediat în ajutor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua – Dinamo 2, momente de panică

Meciul a fost oprit până când o ambulanţă a intrat pe teren. Momentul a fost surprins pe transmisiunea făcută de Steaua TV pe contul de Youtube, la 1.22.00.

Reclamă

Staff-ul oaspeţilor a acuzat intervenţia întârziată a medicilor. "Am mai văzut eu din astea, îl lăsați să moară pe teren?!”, a spus antrenorul secund al lui Dinamo, Marius Ardelean, potrivit prosport. Mitran şi-a revenit în ambulanţă, unde era conştient.

Şi în meciul tur dintre cele două echipe a fost nevoie de intervenţia ambulanţei după un duel dur între doi jucători. 

Reclamă

George Ogăraru: "Poate ar fi trebuit să marcăm mai multe goluri"

CSA Steaua s-a terminat cu victoria gazdelor cu scorul de 4-0. În momentul accidentării lui Mitran, Dinamo 2 era condusă doar cu 1-0. Oaspeţii au jucat cu un om în minus, pentru că efectuaseră toate schimbările până la incidentul petrecut cu Mitran.

"Poate ar fi trebuit să marcăm mai multe goluri, am avut multe ocazii. Am profitat puţin şi de faptul că ei au pierdut un jucător în repriza a doua şi atunci au jucat cu un om mai puţin mai mult de 35 de minute. Dar este o victorie, impotantă în drumul nostru spre promovare", a spus managerul Stelei, George Ogăraru.

CSA Steaua este pe primul loc în clasament cu 33 de puncte. Roş-albaştrii au cu 2 puncte mai mult decât rivala FCSB 2.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile