Închide meniul

VIDEO | Momente emoţionante la Cluj-Napoca. "Sunteţi eroii nevăzuţi ai României". Surpriză uriaşă pentru medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase!

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2020, 15:53

Reclamă
VIDEO | Momente emoţionante la Cluj-Napoca. "Sunteţi eroii nevăzuţi ai României". Surpriză uriaşă pentru medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase!

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

A fost focar de infecţie la CFR Cluj

"Sunteţi eroii nevăzuţi ai României. Nu numai aici, ci în toate oraşele. Am venit aici…vă apreciem, vă mulţumim, sper să nu mai avem nevoie să venim la dumneavostră", a fost discursul lui Dan Petrescu

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj, vizită la spitalul din Cluj-Napoca

Din dreptul jucătorilor nu a lipsit trofeul de campioană a Ligii 1, câştigat de CFR Cluj după finala cu Universitatea Craiova. Reprezentanţii spitalului au primit două tricouri ale grupării din Gruia cu semnăturile fotbaliştilor.

"Astăzi, întreaga echipă alături de staff-ul tehnic, au mers la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca pentru a mulțumi întregului staff medical pentru tot sprijinul acordat în perioada în care o parte din ei au fost internați fiind testați pozitiv cu COVID19.

Lupta pe care medicii din acest spital o duc zi de zi cu inamicul invizibil este una extraordinar de mare, iar pentru asta merită aprecierile și toată recunoștința noastră!

Reclamă

Medalia și tricoul de campion vor fi de acum înainte în loc de cinste în Spitalul Medicilor Campioni!

Voi sunteți eroii noștri! Vă mulțumim și ne înclinăm în fața voastră!", se arată în postarea de pe Facebook a celor de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Gruparea din Gruia a avut mari probleme din cauza pandemiei. Iniţial au fost infectate nu mai puţin de 26 de persoane din lotul lui CFR Cluj. Chiar şi Dan Petrescu a avut Covid-19 şi nu a putut sta pe bancă în meciul care a decis campioana Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și