Închide meniul

VIDEO | Momente emoţionante trăite de Mihai Neşu! Cum a fost surprins de ziua lui de copiii pe care îi ajută

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2021, 17:44 / Actualizat: 21 decembrie 2022, 14:57

Reclamă
VIDEO | Momente emoţionante trăite de Mihai Neşu! Cum a fost surprins de ziua lui de copiii pe care îi ajută

Instagram Mihai Nesu Foundation

Mihai Neşu a împlinit 38 de ani

Mihai Neşu a trăit momente pline de emoţie. Fostul fotbalist al Stelei şi al echipei naţionale a fost surprins de angajaţii, părinţii şi copiii de la „Mihai Neşu Foundation”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Neşu, aşteptat cu tort şi cadouri, în ziua în care a împlinit 38 de ani

Neşu a fost aşteptat cu tort şi cadouri şi i s-a cântat „La mulţi ani”. Cei mici l-au luat în braţe pe salvatorul lor. Imaginile impresionante au ajuns şi pe contul de Instagram al insituţiei.

„Cu ocazia împlinirii a 38 de ani, îi dorim multă sănătate, bucurie în suflet mereu și împlinirea marelui său vis, acela de a construi un centru de recuperare pentru copiii speciali din viața lui”, a fost mesajul postat de fundaţia care poartă numele lui Mihai Neşu.

Neşu şi-a propus să ridice din donaţii un centru de recuperare pentru copii cu dizabilităţi lângă Oradea.

„Cei care vor să susţină proiectul pot trimite un SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Firmele care au profit, sperăm că mai sunt în această perioadă, dacă e vreuna care crede în proiectul nostru și vrea să îl susțină, pot direcționa din impozitul pe profit către noi. Ar fi un lucru extraordinar”, a transmis Neşu.

Reclamă
Reclamă

Mihai Neşu se află imobilizat în scaunul cu rotile din 2011, când un coleg a căzut peste el la antrenamentul echipei olandeze Utrecht. Neşu se simte împăcat şi priveşte accidentul drept o binecuvântare care l-a apropiat de Dumnezeu.

„Eu până la 30 de ani mi-am îndeplinit multe visuri şi din toate am învăţat câte ceva. Astăzi, sunt bucuros, împlinit, fericit, am o fundaţie care ajută, am oameni minunaţi lângă mine. (…) Trebuie să acceptăm ceea ce ni se întâmplă şi să încercăm să învăţăm cât mai multe, ca să-i ajutăm pe oameni„, spunea Mihai Neşu, în urmă cu trei ani, într-un interviu acordat gsp.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

10:39

FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK

9:50

Decizia radicală luată la doar câteva ore după atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului

9:31

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT (13:00), în primul tur de la Hong Kong. Simo revine în circuit după 5 luni

9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și