Închide meniul

VIDEO | Momente tragi-comice, cu Dani Alves pe teren! Portarul a pierdut mingea la 20 de metri de poartă, adversarii au ratat incredibil

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 decembrie 2020, 7:18

VIDEO | Momente tragi-comice, cu Dani Alves pe teren! Portarul a pierdut mingea la 20 de metri de poartă, adversarii au ratat incredibil

profimediaimages

Fotbaliștii de la Sao Paolo și Corinthians au oferit momente amuzante în meciul direct

Echipa lui Dani Alves pasa în propriul careu înainte ca portarul să iasă în mod inexplicabil cu mingea la picior, fiind bineînțeles deposedat imediat de jucătorii lui Corinthians. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
[BRASILEIRÃO] Two of the biggest clubs in the country, São Paulo and Corinthians, faced each other yesterday. This happened. I have no words. from r/soccer

Aceștia însă nu au reușit să înscrie cu poarta goală, atacantul având o execuție ratată și trimițând mingea pe lângă bară. 

Pentru a completa imaginea demnă de o operă a lui Caragiale, Dani Alves, fostul jucător al Barcelonei și al lui Juventus, cade în mod inexplicabil pe jos fără ca vreun coleg sau adversar să îl atingă.

Fotbalul brazilian se întrece în greșeli comice

De altfel, nu este singurul episod de acest gen care s-a petrecut în campionatul brazilian în ultima vreme.

Reclamă

O greșeală comică a fundașilor lui Botafogo le-ar permis celor de la Internacional să câștige cu 2-1 pe terenul ultimei clasate din Brazilia. 

Cu 22 de minute trecute din a doua repriză, fundașul Kevin de la Botafogo nu a mai părut prea interesat de soarta meciului, mai ales că formația sa pierduse deja șase jocuri consecutive.

Reclamă 4 / 0/3

El a pasat aproape nonșalant înapoi către colegii săi din centru care, la fel de atenți, i-au permis lui Yuri Alberto să fure mingea și să o șuteze pe lângă portar. Arbitrul, care se îndepărta de fază, avea spatele întors și a trebuit să folosească sistemul VAR pentru a-l clasifica drept gol valabil.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și