Închide meniul

VIDEO | Neymar a uitat din nou de reguli şi şi-a sărbătorit ziua de naştere în pandemie! Cu cine a petrecut starul lui PSG

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2021, 13:16

VIDEO | Neymar a uitat din nou de reguli şi şi-a sărbătorit ziua de naştere în pandemie! Cu cine a petrecut starul lui PSG

Abaca Press / Niviere David via Hepta

Neymar împlinește 29 de ani

Neymar este recunoscut pentru escapadele sale monstruoase în locații de lux. Cu toate acestea, brazilianul a petrecut cu măsură anul acesta de ziua lui, din pricina pandemiei.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar, petrecere în familie de ziua lui

Familia starului lui PSG i-a pregătit acestuia o surpriză și l-a așteptat în casa lui din Yvelines cu baloane și un tort. Pe lângă rude, Neymar a primit acasă și câțiva apropiați.  

 În timpul sărbătorilor de iarnă, Neymar a fost acuzat că a încercat să organizeze o petrecere monstruoasă cu 500 de oameni, deşi restricţiile din cauza pandemiei nu ofereau această posibilitate. Neymar s-a apărat şi a spus că a organizat o petrecere cu doar 40 de persoane.

Neymar: “Nu mă voi opri din petrecut”

“Cui nu-i place sa petreacă? Toată lumea iubește să se simtă bine. Știu când pot să petrec, știu când pot să o fac și când nu. Contrar părerilor oamenilor, că sunt imatur, că nu știu ce fac. Dacă ești 100% concentrat doar pe a juca fotbal, in opinia mea, vei exploda. Este dreptul meu să mă relaxez, să mă calmez. Nu mă voi opri niciodată din petrecut”, a spus Neymar înainte de aniversarea lui.

Reclamă

29 de ani a împlinit Neymar. Brazilianul deține mai multe recorduri incredbile în cariera sa, printre care se numără și titulatura de cel mai scump jucător din istoria fotbalului. În 2017, PSG îi plătea Barcelonei 222 de milioane de euro pentru serviciile sale. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și