Închide meniul

VIDEO | Nicolae Stanciu, gol de poveste în Rangers – Slavia 0-2! A ajuns la 7 goluri în ultimele 5 meciuri. "Nu aş fi surprins să îl văd în Premier League"

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 20:45

VIDEO | Nicolae Stanciu, gol de poveste în Rangers – Slavia 0-2! A ajuns la 7 goluri în ultimele 5 meciuri. "Nu aş fi surprins să îl văd în Premier League"

profimediaimages

Nicolae Stanciu, gol superb în Rangers-Slavia Praga

  • Nicolae Stanciu, gol superb în Scoţia
  • Românul a marcat şi meciul tur din optimile Europa League

Nicolae Stanciu a şutat excelent din lovitură liberă şi a dus scorul la 2-0 pe terenul lui Rangers, în minutul 74. Cehii şi-au asigurat un loc în sferturile de finală ale Europa League, fază a competiţiei în care Stanciu va rămâne singurul reprezentant al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

INTRĂ AICI CA SĂ VEZI GOLUL LUI STANCIU

"Este un jucător fantastic", "Excelentă lovitură liberă. A marcat mai frumos decât în prima manşă", "Nicolae Stanciu este un jucător excepţional. Nu aş fi surprins să îl văd în Premier League" au scris fanii Slaviei pe reţelele sociale.

Reclamă

Nici fanii din Premier League nu au rămas indiferenţi. "Capacitate tehnică uimitoare, poate pasa, poata marca, foarte bun în apărare. Doar 27 de ani. E o soluţie evidentă pentru la vară", a scris un suporter al londonezilor de la West Ham.

Reclamă

Nicolae Stanciu, 7 goluri în ultimele 5 meciuri

Nicolae Stanciu este într-o formă de vis înaintea meciurilor echipei naţionale. El a marcat 7 goluri în ultimele 5 meciuri.

Seria a început în campionat, cu dubla contra lui Slovacko şi cu reuşita contra lui Banik Ostrava. Au urmat golul cu Rangers, din tur, şi încă o dublă de excepţie, cu Mlada Bolselav, înainte să puncteze şi în această seară pe terenul lui Rangers.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu, lăudat de antrenorul Slaviei Praga: "Traiectoria balonului este foarte ciudată în cazul său"

Nicolae Stanciu este considerat un adevărat star de către antrenorul lui Slavia Praga. Jindrich Trpisovsky şi-a ridicat în slăvi jucătorul după meciul câştigat de echipa cu scorul de 3-0 pe terenul lui Mlada Boleslav.

Stanciu a înscris de două ori: o dată din lovitură liberă, apoi în urma unei acţiuni în care a driblat doi adversari în careu.

"Ambele goluri au fost minunate. Greu de ales care a fost mai frumos. Mai ales la cel de-al doilea gol, el a arătat că este un jucător excepțional în liga cehă, ar trebui să apreciem cu toții că un asemenea jucător este aici. (…) Traiectoria balonului este foarte ciudată în cazul său. Poate da mingii un efect extraordinar! Are o metodă similară de a da lovi, ca a lui Mino Stoch (n.r. fostul jucător al lui Chelsea)", a spus Trpisovsky pentru isport.

Antrenorul Slaviei spune că până acum prezenţa la echipa naţionala i-a făcut rău lui Stanciu. "Acest lucru i-a cauzat mari probleme, mai ales în toamna anului trecut, când au avut loc întâlniri lungi", a mai spus Trpisovsky.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Ianis Hagi a făcut anunţul! Unde va juca fiul "Regelui" în sezonul viitor
Fotbal extern • 27 mart., 7:15
Ianis Hagi a făcut anunţul! Unde va juca fiul „Regelui” în sezonul viitor. „Sunt multe chestii care mă aşteaptă”
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 25 mart., 17:30
Ianis Hagi i-a impresionat pe scoţieni cu gestul său de la finalul meciului cu Irlanda de Nord! Reacţia presei din Scoţia
Ianis Hagi, mesaj cu subînţeles pentru fanii lui Rangers, care l-au luat cu asalt pe Arena Naţională
Echipa naţională • 23 mart., 19:54
Ianis Hagi, mesaj cu subînţeles pentru fanii lui Rangers, care l-au luat cu asalt pe Arena Naţională