Închide meniul

VIDEO | Nicolae Stanciu, implicat într-un scandal de proporţii în Cehia. A scandat împotriva fostei echipe şi a fost criticat dur!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2020, 15:32

VIDEO | Nicolae Stanciu, implicat într-un scandal de proporţii în Cehia. A scandat împotriva fostei echipe şi a fost criticat dur!

Profimediaimages

Nicolae Stanciu şi-a atras acuze dure în Cehia

"Moarte Spartei!", a cântat Stanciu, pe scenă. Reacţia lui vine la numai câteva luni după ce declarase că nu va pleca de la Sparta Praga până să câştige vreun trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu şi-a atras critici dure

(La min. 2:35 Nicolae Stanciu scandează: "Nico Stanciu, Nico Stanciu, moarte Spartei!")

"Este foarte urât ce a făcut. Dacă aş fi fost antrenor acolo, l-aş fi dat afară. Nu este frumos ce a făcut. Este vulgar şi nu este un gest normal pentru un jucător de la un club faimos. Chiar nu îmi place", a declarat fostul antrenor Petr Ulicny, conform iSport.

"Nu îmi place deloc, chiar detest acest gest. Dacă este vorba de euforie, atunci este una stupidă. A fost naiv", a reacţionat şi actorul Ondrej Pavelka, fan al Slaviei Praga.

"Stanciu a avut un rol important în cadrul echipei, dar ar trebui să se gândescă care este trecutul lui. Nu a fost uşor pentru fanii Spartei să treacă peste acest transfer. Cred că l-ar ajuta să îşi ceară scuze şi să explice care a fost situaţia", a spus şi Martin Hysky, fost jucător al Slaviei. 

Reclamă

Cotat la 3.2 milioane de euro, Stanciu a marcat 4 goluri şi a oferit şi 9 assist-uri în cele 36 de meciuri adunate în tricoul Slaviei.

"Nu m-am gândit niciodată la transfer. Sunt foarte recunoscător celor de aici şi antrenorului, datorită lui sunt aici, avem o relaţie extroardinară. Am o relaţie fantastică cu toti colegii şi nu mă gândesc la un transfer.

Tot ce ne dorim acum e să primim trofeul, să ne bucurăm şi să sperăm la fel ca anul trecut. Să câştigăm play-off-ul de Ligă şi să ajungem din nou în grupele Ligii, pentru că ceea ce am trăit sezonul trecut de Liga Campionilor cu meciurile pe care le-am avut, a fost ceva unic", a spus Stanciu, pentru AntenaSport.
 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și