Închide meniul

VIDEO. Noua "perlă" a lui Gică Hagi. Îl cheamă Ianis Malama, are 16 ani şi a marcat un gol de generic. "Nu că e bun, e extraordinar!"

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 7:30

VIDEO. Noua "perlă" a lui Gică Hagi. Îl cheamă Ianis Malama, are 16 ani şi a marcat un gol de generic. "Nu că e bun, e extraordinar!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi, patron Viitorul

  • Un nou Ianis, vedetă la Viitorul
  • Golul uluitor marcat de noua "perlă" a lui Hagi

Ianis Hagi are un urmaş de seamă la Viitorul. Ianis Malama îi calcă pe urme fiului "Regelui" şi a marcat un gol uluitor, de la 40 de metri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Malama, gol de la 40 de metri în Viitorul U17-FC Voluntari U17

Momentul a avut loc în meciul dintre Viitorul U17 – FC Voluntari U17 din Liga Elitelor, încheiat cu victoria gazdelor, cu 4-1.

"Reușita sa amintește de execuțiile de odinioară ale lui Gică Hagi”, a scris Viitorul pe pagina de Facebook.

Reclamă

Gică Hagi, despre Iulian Malama: "Nu că e bun, e extraordinar!

Gică Hagi l-a lăudat pe Malama încă de acum doi ani, când le-a atras atenţia adevarsilor că vor avea viaţă grea cu puştiul Viitorului.

Reclamă

"Am un jucător, la 2004, care e foarte bun. E aromân. Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. Cred mult în el. Nu a venit cu noi, dar era să vină. E stângaci. O să o aibă adversarii grea cu el. L-am luat de la Juventus, e la noi acum. Îl cheamă Malama, e stângaci. Nu că e bun, e extraordinar!”, spunea Hagi în 2019, citat de gsp.ro.

Puştiul Viitorului se mândreşte cu realizările sale pe contul de Instagram, unde şi-a pus şi numărul favorit: 10. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ianis Malama (@ianismalama10)

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”