Închide meniul

VIDEO | Pandemia nu l-a afectat pe Ianis Hagi. "A fost uşor pentru mine, am făcut doar ceea ce iubesc!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 5:31

VIDEO | Pandemia nu l-a afectat pe Ianis Hagi. "A fost uşor pentru mine, am făcut doar ceea ce iubesc!"

rangers.co.uk

Ianis Hagi se antrenează în condiţii speciale

Chiar dacă nu a mai jucat un meci oficial de mai bine de trei luni, Ianis asigură că este în formă. Nici măcar perioada în care a stat în izolare nu l-a oprit din a-şi urma visul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi se antrenează din nou sub comanda lui Steven Gerrard

"A fost uşor în această perioadă, a trebuit să fac doar ce iubesc. Nu-i aşa? Am alergat…sunt fericit că la familia mea de acasă, din România, am o grădină mare şi am putut juca fotbal. Am atins mingea, am simţit-o în toate aceste săptămâni. Nu a fost chiar atât de dificil pentru că am făcut ceea ce iubesc, a fost uşor pentru mine", a declarat Ianis Hagi pentru Rangers TV.

Lazio a insistat pentru a-l transfera pe fiul lui Gică Hagi. Pe lista echipelor care l-au urmărit au fost şi Tottenham şi Galatasaray. Chiar şi aşa, Ianis nu a stat pe gânduri când a primit noul contract de la Rangers.

"Sunt foarte fericit. Totul mă atrage: fanii, istoria clubului, stadionul, oamenii care lucrează pentru Rangers. Cu toţi sunt incredibili. Este un mediu plăcut şi mă bucur că sunt aici", a mai spus internaţionalul român.

Reclamă

Ianis Hagi a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat, pe 13 martie. În 16-imile Europa League a reuşit o dublă spectaculoasă în poarta portughezilor de la Braga.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și