Închide meniul

VIDEO | PCH cere ajutor cu câteva ore înaintea meciului Dinamo – Gaz Metan. Fanii sunt aşteptaţi cu lopeţi la stadionul din Ştefan cel Mare!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 8:38

VIDEO | PCH cere ajutor cu câteva ore înaintea meciului Dinamo – Gaz Metan. Fanii sunt aşteptaţi cu lopeţi la stadionul din Ştefan cel Mare!

Demolarea stadionului Dinamo a intrat în linie dreaptă.

A început deszăpezirea pe Stadionul Dinamo

UPDATE 12:50: Fanii lui Dinamo au răspuns apelului făcut de PCH. A început deszăpezirea!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PCH a publicat imagini din interiorul stadionului. Există riscul ca partida să nu se poată disputa dacă gazonul nu va fi deszăpezit. Astfel, tot fanii pot fi "salvarea" pentru jucătorii lui Jerry Gane.

Fanii lui Dinamo, aşteptaţi să deszăpezească gazonul

"URGENT! Cine poate să vină să eliberăm terenul de zăpadă? Terenul trebuie sa fie bun până la ora meciului. O oră, doua ore, nu contează. Fiecare stă cât poate", a fost semnalul de alarmă tras de "câinii roşii".

Reclamă

Dinamo a pierdut ultimele două meciuri de pe teren propriu. A cedat cu CFR Cluj (0-2) şi cu Chindia Târgovişte (0-1). Alb-roşiii au nevoie uriaşă de victorie cu Gaz Metan Mediaş, mai ales după umilinţa suferită duminică. Dinamo a suferit cel mai drastic eşec din acest sezon, 0-4 cu FC Botoşani.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și