Închide meniul

VIDEO | Petr Cech, revenire la 38 de ani în tricoul lui Chelsea! Legendarul goalkeeper a gafat, dar londonezii au câștigat

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 decembrie 2020, 9:23

VIDEO | Petr Cech, revenire la 38 de ani în tricoul lui Chelsea! Legendarul goalkeeper a gafat, dar londonezii au câștigat

Zuma Press / Slavek Ruta via Hepta

Petr Cech a revenit în tricoul lui Chelsea după 5 ani de absență

Petr Cech și-a făcut prima apariție după mai bine de 5 ani în tricoul unde a scris istorie, dar nu totul a mers conform planului. Legendarul portar, care îndeplinește funcția de director tehnic în cadrul clubului, a fost trecut de Chelsea și pe lista jucătorilor eligibili în caz că londonezii vor avea probleme între buturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petr Cech a primit gol în poarta lui Chelsea după doar trei minute

Numit în echipa de start deoarece londonezii nu au vrut ca titularul de la echipa a doua, Lucas Bergstrom, să joace de două ori în 48 de ore, prima atingere a lui Cech a fost o minge trimisă direct în afara terenului, informează englezii de la Express.

Tottenham a reușit să înscrie din aruncarea de la margine care a urmat și a făcut repede 2-0 cu o lovitură de cap a lui Dane Scarlett.

Cu toate acestea, Chelsea 2 a reușit să revină după pauză și a câștigat cu 3-2, salvând întoarcerea legendarului goalkeeper al ”albaștrilor”. 

Reclamă

Petr Cech, de la fotbalist la oficial al lui Chelsea

Portarul de 38 de ani s-a retras din fotbalul la nivel profesionist la finalul sezonului 2018/2019 după patru sezoane petrecute la Arsenal.

La scurtă vreme după, el s-a întors la Chelsea din postura de director tehnic și consultant și a fost extrem de important pentru unele dintre transferurile recente ale clubului precum achiziția lui Edouard Mendy de la Rennes.

După ce Mendy s-a accidentat la echipa națională, Cech a fost trecut de Chelsea pe lista jucătorilor pentru Premier League în cazul apariției unei urgențe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și