Închide meniul

VIDEO | Pierre Webo nu se lasă! Atac dur la adresa UEFA după acuzațiile de rasism și scandalul Colțescu: ”Ei vor ca lumea să uite”

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2020, 19:30

VIDEO | Pierre Webo nu se lasă! Atac dur la adresa UEFA după acuzațiile de rasism și scandalul Colțescu: ”Ei vor ca lumea să uite”

profimediaimages

Pierre Webo continuă să acuze după evenimentele de la PSG - Bașakșehir

  • Pierre Webo continuă să arunce cu acuzații
  • Ce a avut de spus despre UEFA

Secundul turcilor a acordat un nou interviu postului France24, aparițiile sale în presă fiind extrem de dese încă de la momentul declanșării scandalului. El a atacat forul european și a lăsat să se înțeleagă că aceștia ar vrea să treacă sub tăcere întreaga afacere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre Webo: ”Nu am mai avut niciun contact cu nimeni”

”Nu am mai avut niciun contact cu brigada de arbitri, nu am primit nicio explicație nici de la arbitrul de centru, nici de la cel de rezervă. Nu am vorbit cu nimeni.

Reclamă

Am înțeles că președintele UEFA, Ceferin, ar fi dorit să mă întâlnesc cu arbitrii, să fie oferite niște explicații, dar în acel moment nu eram pregătit, nu era momentul potrivit, era totul prea curând”, s-a plâns Pierre Webo

Pierre Webo: ”Jucătorii se vor uni din nou”

Antrenorul secund al lui Bașakșehir a vrut să atragă atenția și a precizat că incidentele de la meciul cu PSG se vor mai repeta cândva, iar jucătorii vor fi din nou solidari.

Reclamă

”Apoi, această tăcere din partea UEFA e ca și cum vor să lase să treacă timpul, ca viața să meargă mai departe, nimeni să nu mai zică nimic. Asta vrea UEFA și s-a mai întâmplat asta, de aceea eu cred că trebuie luate măsuri drastice.

Cei de la UEFA vor ca lumea să uite, iar când va apărea un nou incident, vor spune că iată, e la fel ca atunci pe 8 decembrie, și iar nu se va întâmpla nimic. A trecut deja ceva timp și nu văd nicio decizie”, a răbufnit Pierre Webo. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 26 mart., 14:00
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 17:10
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: "Toleranţă zero"
Liga 1 • 12 mart., 21:48
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: „Toleranţă zero”
Pedeapsă mărită pentru Mihai Pintilii, după eliminarea din meciul cu Voluntari
Liga 1 • 6 mart., 17:00
Pedeapsă mărită pentru Mihai Pintilii, după eliminarea din meciul cu Voluntari! Când va putea reveni pe banca FCSB-ului