Închide meniul

VIDEO | Primele imagini de la amicalul "fantomă". Dovada că FCSB a jucat în Turcia! "Victorie la final de cantonament"

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 18:05

Reclamă
VIDEO | Primele imagini de la amicalul "fantomă". Dovada că FCSB a jucat în Turcia! "Victorie la final de cantonament"

Facebook FCSB

FCSB a jucat un amical cu o echipă din Turcia

FCSB a postat imaginile de la amicalul cu Kemerspor pe contul oficial de Facebook. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, primele imagini de la amicalul cu Kemerspor

Clubul patronat de Gigi Becali a transmis şi un comunicat, cu detaliile partidei jucate contra unei echipe turce din liga a patra.

"FCSB a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu o partidă amicală disputată împotriva celor de la Kemerspor, în cadrul turneului Corendon Cup.

Roș-albaștrii au câștigat cu 3-2 partida disputată la Gloria Sports Arena, golurile echipei noastre fiind reușite de Ionuț Vînă, care a deschis scorul în minutul 15, respectiv Răzvan Oaidă, care a înscris în minutele 25 și 55.

Anton Petrea a folosit următoarea formulă de echipă: Târnovanu – Ov. Popescu, Ciuciulete, Soiledis, Pantea – Șut – Oaidă, Vînă – Buziuc, Fulga, Oct. Popescu. La pauza meciului au intrat Udrea, Niță și Perianu, care i-au înlocuit pe Târnovanu, Oct. Popescu și Șut", a fost mesajul transmis de FCSB.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoica: "Am vrut să văd dacă pot să am încredere în 51 de oameni. Putem să păstrăm şi noi un secret?"

FCSB a revenit joi în România, iar DSP (Direcția de Sănătate Publică) a anunțat oficial că echipa lui Gigi Becali nu va intra în carantină. Mihai Stoica le-a râs în nas în rivalelor.

Reclamă

“DSP, dacă ne carantina, încălca legea. Interesaţi-vă, studiaţi legile, lăsaţi scrisorile astea hilare trimse guvernului turc, petiţiiile trimise instituţiilor statului, studiaţi legea.

(…) Am realizat că e mult mai bine pentru jucători să jucăm un singur meci, pentru cei care nu vor evolua din primul minut în meciul cu Astra.

N-am publicat aseară pentru că eram convins că se va afla oricum şi am vrut să văd dacă pot să am încredere în 51 de oameni care au făcut parte din delegaţia noastră. Putem să păstrăm şi noi un secret? Spre surprinderea mea nimeni nu ştie cu cine am jucat. Şi am jucat. Şi o să vedeţi", a spus Mihai Stoica, la Digi Sport.

Gigi Becali: "Dacă unii sunt proști, nu înseamnă că noi am fentat legea"

Şi patronul FCSB a avut o poziţie dură, ca urmare a criticilor apărute mai ales din partea oficialilor lui CFR Cluj şi Craiova.

"Dacă 15 cluburi nu se duc pentru că sunt unii proști nu înseamnă că noi am fentat legea. Nouă ni s-a permis din start, ni s-a zis așa: dacă stați singuri în hotel, aveți test negativ, călătoriți cu charter, atunci e în regulă. Citește în lege!

Un avocat important mi-a zis că ce nu e interzis de lege înseamnă că e permis. Dacă ar fi scris acolo competiție internațională oficială, da, atunci nu aveam ce să facem! Noi am avut invitație de la baza sportivă unde am stat!", a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

  • Diana Bulimar este invitata lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.as.ro/live
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

21:15

Radu Drăguşin, titular în Tottenham – Qarabag! Start întârziat la duelul din Europa League

21:00

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele de start

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și