Închide meniul

VIDEO | Ricardo Grigore, petrecere cu manele de ziua lui. "La ce a ajuns Dinamo!" Ce jucători i-au fost alături

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 19:21 / Actualizat: 26 mai 2022, 19:04

VIDEO | Ricardo Grigore, petrecere cu manele de ziua lui. "La ce a ajuns Dinamo!" Ce jucători i-au fost alături

Ricardo Grigore, în duel cu Florinel Coman / Hepta

Ricardo Grigore, petrecere cu manele de ziua lui

  • Ricardo Grigore, petrecere cu manele
  • Cum a fost criticat de Sabău

În ciuda pandemiei, Ricardo Grigore a dat petrecere de pomină cu manele de ziua lui. Momentul a avut loc pe 7 aprilie, când a împlinit 22 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ricardo Grigore, petrecere cu manele de ziua lui

Mai mulţi jucători de la Dinamo i-au fost alături. Florin Bejan, Paul Anton, Robert Moldoveanu și Mihai Eșanu au fost printre cei prezenţi la petrecere, scrie prosport.ro.

Reclamă

Marius Babanu este numele celui invitat să se ocupe de atmosfera de la petrecere. Clipul în care se aud mai multe dedicaţii a fost publicat pe internet. Nimeni nu pare să poartă mască, iar distanţarea nu există.

„De la Eșanu două milioane pentru Ricci și familia lui. Și pentru băiatul lui care vine pe drum. Și pentru nevasta lui, viața lui, regina lui. 3 milioane pentru toată echipa Dinamo, pentru Deian Sorescu, pentru Florin Bejan și pentru Roberto. Până la 5 milioane pentru toți invitații să ne simțim bine aici la Gheorghe în casă”, a fost una dintre dedicaţiile spuse de artistul invitat la petrecere.

Reclamă

Ioan Ovidiu Sabău a fost şocat de imaginile pe care le-a văzut şi spune că jucătorii transmis în acest fel că nu le pasă de situaţia grea prin care trece Dinamo.

„La ce a ajuns Dinamo… E posibil așa ceva, de acest nivel? Dinamo a avut fotbaliști uriași. Doar că îmbraci tricoul lui Dinamo e extraordinar. Unul dintre cele mai reprezentative cluburi. Mi-e rușine să văd! Cum vrei să fii respectat, în situația în care este clubul în momentul ăsta? Tu transmiți că nu-ți pasă”, a declarat Sabău, la Look Sport.

Ricardo Grigore a jucat în acestă seară în meciul pierdut de Dinamo cu 3-1 contra Clinceni, în ultima etapă din sezonul regular. Grigore a marcat golul de onoare al gazdelor.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo