Închide meniul

VIDEO | Şumudică, show la conferinţă! Turcii l-au pus să arate ceasul primit de la jucători. "Suporterii sunt păcăliţi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2020, 15:10

VIDEO | Şumudică, show la conferinţă! Turcii l-au pus să arate ceasul primit de la jucători. "Suporterii sunt păcăliţi"

captură Youtube

Marius Şumudică arată ceasul cu care dă ora exactă în Super Lig

Şumudică a primit un ceas de la fotbaliştii lui Gaziantep. "Când primeşti un aşa Rolex în faţa a 40 de oameni, te iau fiorii. Ai văzut când eşti mai puştan şi te îndrăgosteşti, te iau fiorii prin stomăcel. M-au luat fluturaşii, aşa", a spus Marius Şumudică, în urmă cu o săptămână, pentru Antena Sport. Jurnaliştii l-au pus să le arate ceasul imediat după victoria cu Alanyaspor, care a dus-o pe Gaziantep, pe locul al treilea în Super Lig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, antrenorul român stă cu ochii pe ceasul de lux în aşteptarea ofertei de prelungire a contractului. El le-a transmis fanilor că nu este adevărat că vrea să plece în ţările arabe.

Marius Şumudică: "Suporterii sunt păcăliţi"

"Sunt păcăliţi. Ei nu ştiu că până acum nu a vorbit cu mine nimeni de la club despre reînnoirea contractului. Eu nu vreau sa cer un contract nou. Doar vreau să îi informez că nu Şumudică este cel care vrea să plece de la Gaziantep.

Asta nu este important acum. Sunt prea fericit ca să vorbesc despre asta, dar voiam să subliniez, pentru că suporterii sunt păcăliţi şi cred că Şumudică nu vrea să continue aici", a spus Şumudică, la conferinţa de presă.

Reclamă

Şumudică s-a mândrit şi cu felul în care a pregătit meciul contra fostului lider, Alanyaspor. Gazdele au avut posesia doar 24% din meci. 

"I-am lăsat pe ei să rămână cu mingea şi am jucat pe contraatac, pentru că am pregătit acest joc toată săptămâna. Suntem echipa care a marcat în ultimele 24 de jocuri, în fiecare meci minim un gol", a spus Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și