Închide meniul

VIDEO | "Sunt derby-uri pe care nu le uiţi niciodată!" Cristi Chivu, mesaj emoţionant înainte de Inter Milano – AC Milan, duelul primelor clasate din Italia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2021, 14:34

VIDEO | "Sunt derby-uri pe care nu le uiţi niciodată!" Cristi Chivu, mesaj emoţionant înainte de Inter Milano – AC Milan, duelul primelor clasate din Italia

profimediaimages

Cristian Chivu, Inter Milano

Derby-ul dintre marile rivale din Milano are loc în condiţii speciale. După mult timp, cele două echipe se înfruntă de pe primele poziţii ale clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Chivu, mesaj înainte de AC Milan – Inter Milano

Inter este lider, cu 50 de puncte, iar Milan o urmează la un punct distanţă. Meciul are loc duminică, de la ora 16:00.

"Sunt derby-uri pe care le uiţi imediat. Şi altele pe care le ţii minte pentru totdeauna", a transmis Cristi Chivu. În clipul creat de Inter, mai apar şi alte nume mari ale clubului precum Giuseppe Bergomi, Maicon şi Giuseppe Baresi.

Şi fanii au prefaţat cum se cuvine marele derby. Au pictat pe un perete în apropierea stadionului scandalul dintre Ibrahimovic şi Lukaku, care a avut loc la meciul direct din Cupă, de pe 26 ianuarie, câştigat de Inter cu 2-1.

Reclamă

Cristian Chivu, jucător de legendă şi antrenorul juniorilor la Inter Milano

Cristian Chivu a jucat şapte ani la Inter, între 2007 şi 2014. În această perioadă a jucat 115 meciuri în campionat, în care a marcat de 3 ori. 

Chivu s-a umplut de trofee cu echipa din Milano. A câştigat Champions League, Campionatul Mondial al Cluburilor, trei titluri de campion, două Cupe şi două Supercupe.

Reclamă 4 / 0/3

Din 20018, Chivu este antrenor la juniorii lui Inter. A început cu grupa sub 14 ani. În 2019, a preluat echipa U19, iar din 2020 pregăteşte echipa sub 20 de ani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și