Închide meniul

VIDEO | Top 10 goluri marcate de Diego Maradona. Reuşita care l-a făcut să plângă pe comentator: "Mulţumesc, Doamne!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2020, 19:15

VIDEO | Top 10 goluri marcate de Diego Maradona. Reuşita care l-a făcut să plângă pe comentator: "Mulţumesc, Doamne!"

profimediaimages

Diego Maradona a marcat "Golul secolului" în meciul cu Anglia de la CM 1986

Cele mai frumoase zece reuşite din cariera lui Diego Maradona au fost reunite într-un singur clip de spaniolii de la AS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Topul reuşitelor lui Diego Maradona

Maradona a dat goluri cum alţii nici nu au visat, după ce şi-a driblat adversarii chiar şi pe linia porţii. La Barcelona, a plecat de la jumătatea terenului şi a încheiat acţiunea cu un lob superb de la marginea careului. 

Cea mai frumoasă reuşită rămâne însă cea de la Cupa Mondială din 1986, din Mexic. Pe 22 iulie, Maradona a luat mingea de la jumătatea terenului şi a driblat toţi jucătorii ieşiţi în cale, înainte să trimită mingea în poartă. 

Golul secolului, aşa cum a fost denumit golul din meciul cu Anglia, a rămas în istorie şi pentru comentariul lui Victor Hugo Morales, un uruguayan care transmitea partida pentru un post de radio din Argentina. 

Reclamă

"Genial, genial! Mulţumesc, Doamne!"

"Genial, genial! Îmi vine să plâng. Doamne Dumnezeule! Trăiască fotbalul! Mulţumesc, Doamne! Pentru fotbal, pentru Maradona!", au fost exclamaţiile pline de emoţie ale jurnalistului sud-american.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și