Închide meniul

VIDEO | Walter Zenga şi-a revăzut fiul după o pauză de 14 ani! Andrea a izbucnit în lacrimi. "Mereu am suferit"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2021, 13:55

VIDEO | Walter Zenga şi-a revăzut fiul după o pauză de 14 ani! Andrea a izbucnit în lacrimi. "Mereu am suferit"

Captură Youtube

Walter Zenga s-a reîntâlnit cu Andrea Zenga

Legenda lui Inter a plecat din Dubai pentru a se întâlni cu Andrea, fiul pe care îl are din cea de-a doua căsătorie, cu Roberta Termali. Tânărul acuzase că nu şi-a mai văzut tatăl de mai bine de 14 ani. Prezent într-un show tv, Andrea a avut parte de o surpriză în momentul în care, în platoul de filmare, a apărut Walter Zenga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Walter Zenga s-a întâlnit după 14 ani cu Andrea Zenga

"M-ai făcut să vin de la Dubai la Roma. Ţin să spun că am făcut asta pentru că te respect foarte mult. Nu vreau să spun că nu am defecte, îmi asum responsabilitatea, la fel cu trebuie să faci și tu. Când ieșim de aici, te aștept să ne întâlnim, să vorbim ca de la om la om", i-a spus Walter Zenga.

Din cauza pandemiei, cei doi nu au avut voie să se îmbrăţişeze. Fostul portar a ţinut să asigure că nu este în niciun conflict cu fiul său, moment în care Andrea a izbucnit în lacrimi.

"Am văzut undeva că s-a spus că suntem în război. Un război este între doi oponenţi. Eu nu am stârnit niciodată un râzboi, mereu am suferit şi am venit să clarific anumite aspecte. Adevărul este că ne putem întâlni fără probleme. Sunt un antrenor şi nu este uşor să ne vedem. 

Reclamă

Aş fi rezolvat problema de unul singur, fără interferenţe. Astăzi, reţelele sociale creează multe situaţii negative. Sunt insultat de persoane pe care nici nu le cunosc, dar nimeni nu ştie adevărul", de reacţionat Walter Zenga, potrivit jurnaliştilor de la Libero Quotidiano.

Dezvălurile făcute de Andrea Zenga înainte să îşi vadă tatăl

În vârstă de 27 de ani, Andrea Zenga este antrenor personal şi este o prezenţă constantă în show-urile de televiziune. În 2018 a participat în Insula Tentaţiilor, iar acum concurează pentru premiul pus la bătaie în Big Brother. Acolo a şi făcut dezvăluiri incendiare.

Reclamă 4 / 0/3

"În cele ma importante momente din viaţa mea, şi nu spun asta cu răutate, el nu a fost acolo. Mama mea era, la fel şi fratele meu. După părerea mea nu este o obligaţie să fii tată, este o dorinţă. Dacă nu şi-a dorit asta, nu îl pot învinui. Mă consider foarte norocos că am crescut împreună cu mama mea, ei îi datorez viaţa.

Cei care nu au fost acolo şi vor să intre în viaţa mea, trebuie să vrea. La 27 de ani nu trebuie să primesc un mesaj pe lună, trebuie mai mult de atât. Cu asta, nu îl reneg pe tatăl meu. După părerea mea, tatăl trebuie să fie cel care face primul pas. De ce eu şi fratele meu trebuia să mergem şi să căutăm o persoană care nu era acolo? Nu am simţit niciodată nevoia să mă duc să-l caut, nu-mi lipseşte nimic”, a spus Andrea Zenga.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și