Închide meniul

VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, show la San Remo. De ce a vrut să oprească Festivalul! "Patru cântăreţi îi dăm la Liverpool" :) Mesaj pentru Romelu Lukaku

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 5:48

VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, show la San Remo. De ce a vrut să oprească Festivalul! "Patru cântăreţi îi dăm la Liverpool" :) Mesaj pentru Romelu Lukaku

profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic şi Amadeus pe scena Festivalului San Remo

Zlatan Ibrahimovic şi-a luat în serios rolul de invitat permanent al Festivalului de la San Remo. Starul lui AC Milan a glumit în stitlul caracteristic încă din momentul prezentării. Apoi a "ameninţat" că va întrerupe evenimentul pentru că sunt 26 de cântăreţi care luptă pentru trofeu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic: "La festivalul Zlatan sunt 22 de artişti, 11 contra 11"

Zlatan a profitat şi a ironizat-o pe Liverpool, care se confruntă cu criză de accidentări în acest sezon.

"Buna seara Amadeus şi bună seara Italia! Este o onoare pentru mine sa fiu aici! Este, de asemenea, o onoare să mă aveţi pe mine aici. În mod normal, mă simt mare, puternic, dar aici mă simt mic. Dar întotdeauna mai mare şi mai puternic decât voi! 

(…) La festivalul Zlatan sunt 22 de artişti, 11 contra 11, altfel nu e regulamentar. O să vând 4, Liverpool caută fundaşi. Îi trimitem acolo", a glumit Ibrahimovic pe scena de la San Remo.

Ibrahimovic s-a arătat nemulţumit şi de pe scenă, pe care a considerat-o prea mică: "Am nevoie de o scenă care să fie 105 pe 68 metri, ca San Siro"

Reclamă

Zlatan Ibrahimovic îl aşteaptă pe Romelu Lukaku la San Remo

Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat în week-end, în victoria lui AC Milan contra lui AS Roma, astfel că programul suedezului s-a eliberat şi va putea onora fără probleme rolul de invitat permanent la San Remo. Înainte de startul Festivalului, suedezul a avut un mesaj de pace şi pentru Romelu Lukaku, cel cu care era să se bată pe teren, în derby-ul cu Inter din semifinalele Cupei Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

"Dacă își dorește să vină, e binevenit. Ce se întâmplă pe teren rămâne pe teren, nu există nicio problemă", i-a transmis Ibrahimovic lui Lukaku, potrivit The Mirror.

Recomandări
  • Zlatan Ibrahimovic, la San Remo
  • Fotbalistul lui AC Milan este invitat permanent

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și