Închide meniul

”Viejo Dinamo” se întoarce! ”Vin pe jos din America” Cine este gata să îi ia locul lui Marcos Rubino

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 3 noiembrie 2020, 6:38

”Viejo Dinamo” se întoarce! ”Vin pe jos din America” Cine este gata să îi ia locul lui Marcos Rubino

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Conducerea spaniolă de la Dinamo a început deja să își piardă din reprezentanți după plecarea lui Marcos Rubino

Gabi Răduță a fost omul care s-a ocupat în ultimii ani de Centrul de Copii și Juniori de la Dinamo și l-a transformat în una dintre cele mai puternice academii de fotbal din țară, la concurență cu cea a Viitorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Răduță, gata să revină la academia ”câinilor”

El a recunoscut că a avut deja o discuție cu spaniolii de la Dinamo și că ar fi gata să se întoarcă în locul unde a câștigat nouă trofee cu juniorii ”câinilor”.

"Eu am avut o discuție prietenească cu noi conducători ai lui Dinamo. Să nu uităm că Dinamo a fost în primele 2 echipe în ultimii 8 ani la Copii și Juniori. Dacă m-aș întoarce la Dinamo? Pe jos vin, din America, dar să lucrez cu oameni profesioniști. 

Las totul pentru Dinamo. Chiar și fără bani. Ținând cont că n-am mai luat banii din ianuarie…ce mai contează câteva luni? Eu și cu Dănciulescu n-am luat banii. Dar n-am dat clubul în judecată că noi chiar iubim această echipă", a declarat Gabi Răduță pentru doardinamo.ro

Marcos Rubino, primul spaniol OUT de la Dinamo

”Nuevo Dinamo" devine deja istorie. Marcos Rubino a părăsit România şi nu îşi mai doreşte să fie implicat în acest proiect. Managerul Academiei grupării din ”Ştefan cel Mare” a acuzat probleme personale.

Reclamă

Spaniolul s-a grăbit să ajungă acasă. Soţia lui şi unul dintre cei doi copii au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Suspect că s-ar fi îmbolnăvit este şi patronul lui Dinamo, Pablo Cortacero.

Rubino ar fi hotărât să își dea demisia din cadrul proiectului din partea căruia încă nu a încasat niciun ban.

"Fără bani, se complică totul. Eu am venit cu multă încredere și credință, dar am găsit aici un club bolnav, în fiecare zi apar alte probleme sau datorii. Toată lumea este cu ochii pe prima echipă, acolo se rezolvă prima dată lucrurile. 

Reclamă 4 / 0/3

Dar și noi avem nevoie la Academie pentru a putea lucra. Din ce am înțeles trebuie să intre astăzi niște bani în club și sper ca lucrurile să intre pe făgașul normal", a declarat, săptămâna trecută, Rubino.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și