Închide meniul

Viitorul – Astra Giurgiu 4-1. Constănţenii au făcut show şi au obţinut prima victorie stagională. Astra, "lanterna roşie" a Ligii 1

Gal Dorin Publicat: 26 septembrie 2020, 20:23

Viitorul – Astra Giurgiu 4-1. Constănţenii au făcut show şi au obţinut prima victorie stagională. Astra, "lanterna roşie" a Ligii 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gabi Iancu a marcat din nou pentru Viitorul

  • Viitorul a obţinut prima victorie stagională
  • Căpitanul Gabi Iancu a reuşit o dublă
  • Astra rămâne pe ultimul loc în Liga 1

Ruben De La Barrera era fără succes de la venirea pe banca constănţenilor. Jucătorii săi i-au făcut un adevărat cadou şi au condus cu 3-0 încă de la pauză. Iancu (13), Luckassen (20) şi Măţan (38) s-au distrat cu defensiva adversă şi au înscris goluri superbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astra a fost făcută KO în repriza secundă, când Iancu (59) a reuşit dubla. Golul de onoare al giurgiuvenilor a fost marcat de Denis Alibec, din penalty, în minutul 63.

FC Viitorul – Astra Giurgiu 4-1

Min. 90: Viitorul a obţinut o victorie categorică şi o lasă pe Astra pe ultimul loc în Liga 1

Reclamă

Min. 63: GOOOLLL ASTRA! Denis Alibec a redus din diferenţă de la 11 metri.

Min. 62: Astra primeşte penalty. Seto cade după un duel cu Gabi Matei, în marginea careului, iar arbitrul arată punctul cu var.

Reclamă

Min. 59: GOOOLLL Viitorul! Măţan şi Gabi Iancu mai colaborează la un gol. Decarul echipei lui Hagi a marcat la capătul unei faze extrem de spectaculoase! 

Min. 55: Astra cere penalty. Fatai cere penalty după ce este "secerat" de Dussaut, dar Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue!

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză în meciul dintre Viitorul şi Astra.

Min 38: GOOOLLL Viitorul! Alexandru Măţan a reuşit un gol superb. Înconjurat de patru jucători ai Astrei, jucătorul Viitorului a avut o execuţie de senzaţie şi a dus scorul la 3-0!

Min. 31: Ocazie mare pentru Astra! Șutul lui Alibec este blocat, iar Gheorghe încearcă fără succes să obțină un penalty.

Min. 20: GOOOLLL Viitorul! Constănţenii au mai marcat o dată. Gabi Iancu a şutat în forţă, de la peste 25 de metri, iar Lazar a respins în faţă. Luckassen a fost pe fază şi a trimis mingea în poartă, din apropiere! 

Min. 13: GOOOLLL Viitorul! Fază superbă reuşită de Măţan, care l-a driblat pe Graovac şi i-a pasat lui Gabi Iancu. Căpitanul gazdelor a şutat în vinclu şi nu i-a dat nicio şansă lui Lazar.

Min 4: Mățan este faultat pe pătrundere de Crepulja. Lovitură liberă pentru Viitorul, dar Ciobanu trage în plasa laterală.

Min 2: Ocazie importantă pentru Astra. Denis Alibec şi-a încercat norocul cu un şut în forţă, dar nu a prins spaţiul porţii adverse!

Reclamă

Min. 1: A început meciul de la Ovidiu

Echipele de start:

Viitorul: Cojocaru – BCojocaru – Boboc, Mladen, Ghiță, Dussaut – Ciobanu, Arrospide, Cosmin Matei – Iancu, Luckassen, Mățan

Astra: Lazar – Graovac, Dandea, Dima, Radunovic – Moise, Crepulja, Seto, V. Gheorghe – Stahl, Alibec

După primele patru etape, Viitorul a reușit să strângă doar două puncte, iar startul de sezon imaginat de Ruben de la Barrera nu a fost, din păcate, real. Echipa a evoluat totuși mai consistent în ultima partidă, iar o victorie astăzi i-ar urca pe constănțeni până pe locul 10.

Viitorul nu a reușit să câștige în ultimele trei partide acasă și a și pierdut două dintre ele. Andrei Artean este suspendat după intrarea oribilă asupra lui Cicâldău din etapa trecută.

Astra este lanterna roșie a clasamentului Ligii 1 și are doar un punct acumulat în patru etape. Echipa are trei înfrângeri la zero și un egal (2-2) cu Sepsi, astfel că forma prin care trece este una deficitară.

Constantin Budescu își caută alt club la care să evolueze, iar Valerică Găman nu pare încă pregătit fizic. În rest, Giurgiuvenii au tot lotul valid, inclusiv cei patru jucători care au fost gata să ajungă la FCSB la începutul săptămânii.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc
Liga 1 • 30 ian., 18:06
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc: „S-a aprobat regula 5+6”. Ce se întâmplă în 2024 şi 2025
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1!
Liga 1 • 25 ian., 13:48
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă