Închide meniul

Viitorul – FC Argeș 2-2. Malele, Rubene! Viitorul salvează un punct la Constanța. Hagi și Popescu, negri la față în tribună

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 25 octombrie 2020, 16:48

Viitorul – FC Argeș 2-2. Malele, Rubene! Viitorul salvează un punct la Constanța. Hagi și Popescu, negri la față în tribună

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii lui FC Argeș se bucură după gol

Jucătorii lui Ruben de la Barrera s-au arătat lipsiți de claritate în fața porții, eurogolul reușit de Gaztanaga fiind mai degrabă o performanță individuală decât rezultatul unei acțiuni comune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, FC Argeș pare că înflorește sub noul antrenor, Ionuț Moșteanu și înregistrează a doua performanță solidă consecutivă după victoria din etapa trecută.

Malele și-a făcut din nou datoria și a marcat o dublă. Primul gol a venit din penalty, iar al doilea după o superbă acțiune individuală încheiată cu un șut din afara careului.

Cu această victorie, piteștenii o egalează pe Dinamo în clasament si pun și mai multă presiune pe evoluțiile echipei din ”Ștefan cel Mare”.

Min. 90+: GOOOLLL Viitorul! Ciobanu înscrie fără emoții.

Reclamă

Min. 90 +: Penalty pentru Viitorul! Gabi Matei, fault în careu la Mățan și este eliminat.

Min. 61: GOOOLLL Viitorul! Gaztanaga înscrie cu un șut imparabil din afara careului.

Min. 57: GOOOLLL FC Argeș! Malele face dubla după o acțiune individuală superbă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+: E pauză la Constanța.

Min. 45: 2 minute de prelungire arătate de la margine.

Min. 31: GOOOLLL FC Argeș! Malele transformă fără emoții de la punctul cu var.

Min. 30: Penalty pentru FC Argeș după o intervenție neglijentă. 

Min. 26: Luckassen iese accidentat de la Viitorul. În locul său intră Fernandez.

Update 18:45. A început meciul

Reclamă

LIVE SCORE | Viitorul – FC Argeș, 18:45

Echipele de start:

Viitorul: Cojocaru – Mladen, De Nooijer, Ortega, Benzar – Mățan, Matei, Ciobanu, Gaztanaga – Iancu, Luckassen.

FC Argeș: Micle – Leca, Mușat, Tofan, Deslandes – Colli, Grecu, Prepeliță, Mirică, Șerban – Malele

După un start lent de campionat, Viitorul se află într-o creștere aproape continuă și este neînvinsă de patru etape, cu două victorii și două egaluri. 

Băieții lui Ruben de la Barrera se anunță candidați la play-off în acest an. Olandezul Luckassen este în mare formă cu patru goluri în șapte etape până acum.

FC Argeș a reușit prima victorie din această ediție a Ligii 1, 1-0 cu Astra, exact după plecarea antrenorului Ionuț Badea. 

De remarcat în această seară ar putea fi noul transfer, Alexander Maes, un mijlocaș defensiv belgian care a venit de la Beerschot, echipa clasată pe trei în Belgia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și