Închide meniul

Viitorul lui Cristiano Ronaldo a fost decis! Mesajul transmis de conducătorii lui Juventus pentru starul portughez. "Nu credeam că voi auzi aşa ceva!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 martie 2021, 16:14

Viitorul lui Cristiano Ronaldo a fost decis! Mesajul transmis de conducătorii lui Juventus pentru starul portughez. "Nu credeam că voi auzi aşa ceva!"

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din Serie A

Portughezul mai are contract cu campioana Italiei până în 2022. Salariul său anual, de 50 de milioane de euro, este tot mai greu de plătit după eliminarea din UEFA Champions League. Trupa lui Andrea Pirlo are şi şanse minime la apărarea titlului. Chiar şi aşa, Fabio Paratici este convins că viitorul lui Ronaldo va fi în tricoul lui Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo rămâne la Juventus

"Acest subiect mă face să zâmbesc. Nu m-am gândit niciodată, în cariera mea, că va trebui să discut astfel despre Cristiano Ronaldo. Am crescut într-un mic sat din Valpadania şi am auzit discursuri ale lui Baggio, Mazzola… 

Ronaldo este golgheter în Serie A, a câștigat 5 Baloane de Aur. Este un privilegiu să-l avem şi îl ținem strâns. Cu siguranță reprezintă viitorul Juventus. Suntem foarte fericiţi de ceea ce face şi suntem încântaţi că avem astfel de campioni alături de noi", a declarat directorul campioanei din Serie A, potrivit juventusnews24.com.

SportMediaset anunţase că torinezii i-au stabilit preţul lui Cristiano. Acesta ar fi fost de 60 de milioane de euro, cu 40 de milioane mai mic decât cel plătit în 2018 lui Real Madrid. Chiar "galacticii" îşi doreau repatrierea lui Ronaldo

Reclamă

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu va ajunge la Real Madrid

Cristiano Ronaldo s-a întâlnit în 2019 cu Florentino Perez, care i-a propus atunci să revină pe Bernabeu. Portughezul a refuzat, spre nemulțumirea patronului "galaticilor". Perez n-a uitat nici acum acel episod.

Potrivit spaniolilor de la AS, Cristiano Ronaldo și Florentino Perez s-au întâlnit pe 29 iulie 2019. A fost prima dată când cei doi s-au revăzut de la "divorțul" din 2018.

Ronaldo s-a aflat atunci în Madrid pentru o ceremonie de premii. Și Florentino Perez a fost invitat la eveniment, iar cei doi au discutat amical. Președintele lui Real Madrid n-a ratat însă oportunitatea să arunce "bomba".

Reclamă 4 / 0/3

Florentino Perez l-a întrebat pe Cristiano Ronaldo despre posibilitatea de a reveni la Real Madrid. "Nu mai vin", a fost răspunsul portughezului. Perez s-a amuzat pe situație și a glumit: "Ei bine, las-o așa, încă n-am ajuns pe 31 august (n.r.-ultima zi de mercato)".

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și