Închide meniul

Viitorul lui Hagi ameninţă că nu se va prezenta la meciurile din Liga 1. Apel disperat: "Condamnă echipa noastră la retrogradare!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2021, 12:14

Viitorul lui Hagi ameninţă că nu se va prezenta la meciurile din Liga 1. Apel disperat: "Condamnă echipa noastră la retrogradare!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Comunicat categoric al şefilor de la Viitorul

Cu câteva ore înaintea meciului cu FC Voluntari, constănţenii au transmis un mesaj dur către LPF. În cazul în care nu se va schimba programarea meciurilor, echipa "Regelui" este dispusă să nu se prezinte la partida cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revoltă la Viitorul din cauza programării meciurilor din play-out-ul Ligii 1

"FC Viitorul Constanța dorește să tragă un semnal de alarmă asupra modului în care s-a decis programarea meciurilor din etapele 3-6 ale play-out-ul Ligii 1, partide care în principiu vor stabili ierarhia echipelor retrogradabile și / sau participante la baraj.

– Astfel, FC Viitorul Constanța este SINGURA echipă din play-out nevoită să dispute 4 meciuri în 10 zile, dintre care 3 partide urmând să fie în deplasare !

– Ca urmare a acestei programări, se încalcă orice principiu de etică și fair-play prin care fiecare echipă ar trebui să aibă șanse egale în lupta pentru obținerea punctelor puse în joc.

– Nu este prima dată când aceste programări dezavantajează evident formația noastră, fără a se ține cont de:

Reclamă

a. Timpul necesar refacerii fizice a jucătorilor înainte și după fiecare meci în condițiile desfășurării unor meciuri într-un interval chiar mai mic de 72 de ore !!! (2 mai, ora 18.30 cu Dinamo – 5 mai ora 14.15 cu Hermannstadt, la Mediaș).

b. Distanțele foarte lungi în condițiile infrastructurii din România și de costurile ce implică aceste deplasări succesive într-un timp extrem de scurt. Preferăm să putem achita salariile în locul unor curse charter!

– Prin această decizie de programare a etapelor 3-6, se avantajează și dezavantajează în același timp unele formații, astfel că deținătorii de drepturi TV se implică practic în ierarhia clasamentului Ligii 1, condamnând în fapt echipa noastră la retrogradare ! LPF este obligată la rândul ei să accepte programul impus de deținătorii drepturilor TV și, prin atitudinea ei pasivă, nu-și poate exercita prevederile statutare de a apăra drepturile cluburilor și echitatea competiției pe care o organizează.

Reclamă 4 / 0/3

– Atenționăm pe toți cei implicați în luarea acestor decizii că în cazul menținerii ei – programarea partidei cu Hermannstadt la data de 5 mai, ora 14.15 – clubul nostru NU se va putea prezenta la unul din aceste jocuri", se anunţă în comunicatul Viitorului.

Patru înfrângeri la rând a avut Viitorul, în campionat, până să câştige meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0. Constănţenii au patru puncte avans faţă de Dinamo, echipă aflată pe loc retrogradabil.

Recomandări
  • Viitorul este pe locul 7 în play-out
  • Constănţenii, pregătiţi să ia decizii drastice

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și