Închide meniul

Vin banii la Dinamo! Mesajul lui Iuliu Mureşan: „Sunt dispuşi să investească”. Ce a spus despre Nicolae Badea şi Cristi Borcea

Reclamă

Publicat: 12 iulie 2021, 11:18

Vin banii la Dinamo! Mesajul lui Iuliu Mureşan: „Sunt dispuşi să investească. Ce a spus despre Nicolae Badea şi Cristi Borcea

Dinamo

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

„Sunt oameni, nu atât de cunoscuți, care sunt dispuși să investească la Dinamo. Chiar şi la Cupa DDB (n.r. ieri), au venit mai multe persoane care dețin firme puternice și probabil zilele următoare vom semna și primele două contracte de sponsorizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Domnul Nicolae Badea a fost mereu alături de Dinamo, dar acum nu este în cadrul clubului. Și eu știu că ajută clubul, doar că sunt doar de câteva zile în București și deocamdată nu am constatat dacă este adevărat sau nu acest lucru.

Referitor la Cristi Borcea, eu, din câte știu, nu vrea să mai audă de fotbal și nu cred că se pune problema să vină lângă noi, deși ar fi cu sufletul alături de Dinamo. Nu cred că este posibil să vină”, a declarat Mureșan pentru Realitatea Sportivă.

Dinamo, a doua oară în insolvenţă

Dinamo a intrat oficial în insolvenţă. Este pentru a doua oară în istoria clubului când se întâmplă acest scenariu.

Dinamo a acumulat din nou datorii de 29,7 milioane de lei la finele anului trecut, echivalând circa 6 milioane de euro. A avut venituri de 16,3 milioane de lei şi cheltuieli de peste 21 milioane de lei. În datoriile clubului au intrat şi sume datorate către jucători care au câştigat litigii cu Dinamo.

Reclamă

Dusan Uhrin, antrenorul cu care „câinii” au reuşit să evite retrogradarea, s-a despărţit ieri de fani. El a fost aruncat pe braţe, iar zeci de fani i-au scandat numele.

Dario Bonetti, noul antrenor al lui Dinamo

Dario Bonetti este de ieri noul antrenor al lui Dinamo Bucureşti! Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului. Două trofee a câștigat Dinamo București cu Dario Bonetti la conducerea tehnică a echipei: Cupa României și Supercupa României, ambele în 2012.

„2009 este anul în care echipa noastră a reușit, cu Dario Bonetti pe bancă, ‘Minunea de la Liberec’ și s-a calificat în grupele Europa League, aceasta fiind și ultima performanță notabilă în cupele europene pentru Dinamo”, este un fragment din comunicatul transmis de fanii din DDB pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo, în a doua insolvenţă
  • Iuliu Mureşan aşteaptă sponsori

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și