Închide meniul

Vlad Chiricheș, blocat în zona roșie a pandemiei. "Nu îmi este deloc ușor. Sunt de 22 de zile închis în casă"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2020, 9:18

Vlad Chiricheș, blocat în zona roșie a pandemiei. "Nu îmi este deloc ușor. Sunt de 22 de zile închis în casă"

Profimediaimages

Vlad Chiricheș, 22 de zile de izolare

Chiricheș este singur în casă. Soția și copii săi s-au întors în România. Jucătorul din Serie A le-a transmis un mesaj fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș, 22 de zile de izolare

Pandemia de Covid-19 l-a prins pe Vlad Chiricheș în zona care se confruntă cu cele mai mari probleme. Internaționalul român a explicat prin ce trece într-un interviu oferit pentru FRF

"Nu îmi e deloc ușor, sunt blocat aici, ieri s-au împlinit fix 3 săptămâni, sunt 22 de zile consecutive în casă. Cel mai mult stau pe telefon cu familia… Îmi e atât de dor de ei… Și de voi, suporterii noștri! Îmi e dor să joc pentru ROMÂNIA! Vă îmbrățișez, protejați-vă pe voi și pe cei dragi, stați cât mai mult în case!"

Fostul jucător al Stelei le-a arătat fanilor cum își petrece o zi, în această perioadă. Are două ședințe de exerciții fizice, iar între acestea trebuie să și gătească.

Reclamă

"Am pus tot, cum am învățat! Rădăcinoase, morcov, sare și… acum încerc! Hai că se apropie de gustul de-acasă!

E ciorbă de fasole cu afumătură, cu ingrediente din Italia dar cu suflet românesc totdeauna!

Aș promite că le pregătesc și colegilor de la națională, la Mogoșoaia, cu ocazia primei reuniri, dar știu că nu e tocmai ce trebuie pentru meniul nostru în competiție", a fost rețeta pregătită de Chiricheș. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Căpitanul naționalei României trece prin momente dificile
  • Vlad Chiricheș este izolat în nordul Italiei
  • Fundașul lui Sassuolo stă singur în casă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și