Închide meniul

Vlad Chiricheș, dorit de AC Monza, echipa lui Silvio Berlusconi. Anunțul făcut de italieni

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 iunie 2022, 18:44

Vlad Chiricheș, dorit de AC Monza, echipa lui Silvio Berlusconi. Anunțul făcut de italieni

Vlad Chiricheș ar putea pleca de la Sassuolo

Vlad Chiricheş, într-un meci pentru Sassuolo / Profimedia

Vlad Chiricheș ar putea ajunge la AC Monza, echipa patronată de Silvio Berlusconi. Anunțul a fost făcut de jurnaliștii de la Gazzetto dello Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sassuolo, echipa la care Chiricheș evoluează în prezent, e în relații bune cu AC Monza. Formația lui Berlusconi i-a împrumutat în sezonul trecut de la Sassuolo pe mijlocașii Frattesi și Mazzitelli și vrea să mai ia și alți jucători pentru noua stagiune, în care va juca în Serie A.

Vlad Chiricheș, dorit de AC Monza, echipa lui Silvio Berlusconi

Gazzetta dello Sport anunță că printre jucătorii care ar putea ajunge la Monza de la Sassuolo se numără și Vlad Chiricheș. Ceilalți doi sunt fundașul Kaan Ayhan și atacantul Defrel.

Fotbalistul român a adunat 29 de apariții în Serie A în stagiunea precedentă. Sassuolo a terminat pe locul 11, departe de zona retrogradării.

2,5 milioane de euro e cota de transfer al lui Vlad Chiricheș, conform transfermarkt.com. Jucătorul de 32 de ani mai are contract cu Sassuolo până în 2023.

Reclamă

De-a lungul carierei, Chiricheș a mai jucat pentru Napoli, Spurs, Steaua, Pandurii, Curtea de Argeș, Benfica U19 și FC Ardealul.

Vlad Chiricheș a vrut să se retragă de la naționala României

Căpitanul naționalei a fost întors din drum de Edi Iordănescu! Conform unor surse din Federație, căpitanul României voia să renunțe la echipa națională încă de acum câteva luni. Acesta, alături de Alexandru Maxim, ar fi vrut să se retragă de la prima reprezentativă o dată cu Alin Toșca.

Din informațiile AS.ro, atunci, Edi Iordănescu, aflând de gândurile pe care le are Vlad Chiricheș, a mers trei zile la Sassuolo, unde l-a convins pe căpitanul naționalei să rămână la prima reprezentativă.

Reclamă 4 / 0/3

Conform unor surse din Federație, Chiricheș a avut o ”cădere” după meciul cu Muntenegru. Acesta a greșit la golurile primite de România și a vrut din nou să se retragă. Din câte se pare, tot Iordănescu este cel care l-a liniștit în urma unei discuții. Următorul joc al naționalei va fi cu Bosnia, miercuri, 7 iunie, în direct la Antena 1. Tricolorii au ajuns deja în Bosnia.

  • Meciurile naţionalei României revin la Antena 1, pentru următorii 6 ani. Transmitem viitoarele două confruntări ale tricolorilor: Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play).

Vlad Chiricheş a fost înjurat de suporterii României

Vlad Chiricheş a fost înjurat ca la uşa cortului de suporterii României, la finalul meciului cu Muntenegru. Tricolorii au pierdut cu 2-0 meciul de debut în Nations League, iar partida a fost una de coşmar pentru căpitanul nostru.

Fundaşul lui Sassuolo a greşit grav la ambele goluri, iar ultraşii prezenţi în Muntenegru au avut un derapaj incredibil la adresa lui Chiricheş, pe care l-au înjurat mai multe zeci de secunde, comportamentul lor fiind unul grosolan.

Chiricheş a dat dovadă de experienţă şi caracter şi tot ce a putut face a fost să dea din cap vizibil afectat de derapajul celor care au însoţit naţionala şi care i-au cerut să se retragă. Apoi, s-a prezentat la flash-interviu.

Fostul jucător al Stelei a fost apăsat după jocul slab prestat împotriva Muntenegrului şi le-a cerut scuze tuturor românilor.

„Aș vrea să-mi asum responsabilitatea pentru eșecul ăsta. Știm cât e de important să începem cu un rezultat pozitiv. Îmi pare rău. Grupul ăsta are potențial, poate să se ridice și să câștige în Bosnia”, a spus Chiricheş.

Reclamă
Recomandări
  • Vlad Chiricheș, dorit de AC Monza
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și