Închide meniul

Voluntari – CFR Cluj 0-1. Victorie ”Petresciană”! Campioana câștigă în stilul clasic. Accidentarea lui Cestor, singura problemă

Gal Dorin Publicat: 25 octombrie 2020, 19:31

Reclamă
Voluntari – CFR Cluj 0-1. Victorie ”Petresciană”! Campioana câștigă în stilul clasic. Accidentarea lui Cestor, singura problemă

SportPictures / FLAVIU BUBOI / Sport Picture via Hepta

Jucătorii lui CFR Cluj înaintea meciului cu KuPS

Jucătorii lui Dan Petrescu încheie astfel un tur de forță care a început încă de la deplasarea la Sofia pentru victoria cu 2-0 în fața celor de la CSKA, în grupele Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, Voluntari și-a confirmat reputația de echipă care cade fizic în repriza a doua. Din 11 goluri primite în acest sezon, băieții lui Mihai Teja au primit 10 în a doua parte a meciurilor.

Min. 90+: S-a terminat meciul.

Min. 90: Se arată 3 minute de prelungire de la margine.

Min. 72: GOOOLLL CFR Cluj! Itu reia în poartă după o bâlbâială în careu

Reclamă

Min. 61: Mike Cestor se accidentează într-un mod cel puțin ciudat, cu piciorul care îi rămâne blocat în gazon. El nu mai poate continua partida și este posibil să lipsească pentru ceva vreme.

Min. 55: Execuția superbă a lui Chipciu lovește transversala!

Min. 53: Lovitură liberă periculoasă pentru CFR! Armaș, cartonaș galben pentru fault.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 51: Luis Aurelio, aproape să îl surprindă pe Rîmniceanu cu un șut din afara careului.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+: E pauză la Voluntari.

Min. 35: Borțoneanu șutează periculos pe lângă poartă CFR-ului.

Min. 32: Mike Cestor, de la CFR, primește galben pentru faulturi repetate.

Min. 31: Ocazie periculoasă pentru Voluntari! Bălgrădean respinge cu dificultate un șut din marginea careului.

Min. 17: Pereira trage periculos de la marginea careului, dar mingea este deviată în afara terenului.

Reclamă

Update 21:30. A început meciul

LIVE TEXT | Voluntari – CFR Cluj

Echipele de start:

Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Balaur, Armaș – Kocic – Borțoneanu, De Lucas, Ion Gheorghe – A. Popa, Betancor, Eric

CFR Cluj: Bălgrădean – Cestor, Burcă, Ciobotariu, Manea – Deac, Luis Aurelio, Itu – Pereira, Vojtus, Chipciu

CFR are acum nouă meciuri fără înfrângere în toate competițiile și caută să facă o figură frumoasă în compania unei echipe căreia i-a dat 9 goluri în sezonul trecut, fără să primească vreunul.

Voluntari vine după trei înfrângeri în ultimele patru etape. Totuși, este notabilă și victoria în deplasare, 3-2 la Astra. Acest lucru, plus faptul că Dan Petrescu are meci în Europa League săptămâna viitoare și, probabil, va schimba toată echipa, ar trebui să ofere un meci interesant.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport Vezi toate știrile
Citește și