Închide meniul

„Vom avea răbdare”. Drăgușin, transferat la Napoli? Când ar putea pleca internaţionalul român de la Tottenham

Alexandra Costea Publicat: 11 octombrie 2024, 17:08

Reclamă
Vom avea răbdare”. Drăgușin, transferat la Napoli? Când ar putea pleca internaţionalul român de la Tottenham

Drăgușin, transferat la Napoli?

Radu Drăguşin în eciul dintre Tottenham şi Qarabag - Profimedia

Drăgușin, transferat la Napoli? Internaționalul român ar putea fi adus la Napoli în ianuarie, conform unor zvonuri. Cu toate acestea, jurnalistul italian Enrico Fedele îl sfătuiește pe antrenorul Antonio Conte să ia în calcul transferul lui Sergio Ramos, care este liber de contract din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acestea momente, Radu Drăgușin este mai mult rezervă la Tottenham, iar situația nu pare prea încurajatoare. Mai mult, pare că va rămâne la statutul de rezervă mai ales că a fost eliminat în minutul 7 al meciului cu Qarabag, din Europa League. Internaționalul român a văzut cartonașul roșu din cauza unui fault în situație de ultim apărător.

Drăgușin, transferat la Napoli? Când ar putea pleca internaţionalul român de la Tottenham

Impresarul românului, Florin Manea, a menționat că „vom avea răbdare până la iarnă și apoi vom vedea ce este de făcut”. Cu toate acestea presa din Peninsulă a transmis că antrenorul Antonio Conte îl vrea la Napoli. Se pare că acesta ia în calcul un posibil transfer în perioada de mercato din ianuarie.

De asemenea, despre posibila întoarcere a lui Drăgușin în Serie A s-a vorbit şi în cadrul emisiunii ”Marte Sport Live”, difuzată de postul napoletan „Radio Marte”. În platoul emisiunii, jurnalistul Enrico Fedele s-a arătat cu totul împotriva transferului românului în vârstă de 22 de ani şi l-a sfătuit pe Conte să-l ia în calcul pe „veteranul” Sergio Ramos.

„Mă întrebați dacă m-aș gândi la Radu Drăgușin, care joacă puțin la Tottenham? E prea tânăr, m-aș gândi la cineva mai experimentat. La cine? Este un fost fundaș al lui Real Madrid: Sergio Ramos. Nu a jucat de luni de zile? Ar veni cu un caracter foarte puterrnic, ar face ca Burgnich în trecut. La Napoli nu văd jucători carismatici, cum au fost Reina și Albiol în trecut, de exemplu”, a comentat ziaristul italian.

Reclamă
Reclamă

Radu Drăguşin a fost transferat la Tottenham Hotspur pe 11 ianuarie 2024.  Fundaşul central de 22 de ani a ajuns în Premier League pentru o sumă raportată de 30 de milioane de euro, care includea 25 de milioane de euro garantate plus alte bonusuri. Internaţionalul român a semnat un contract până în iunie 2030. Drăguşin are o cotă de piaţă de 25 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Sergio Ramos e liber de contract din vară

Sergio Ramos, fostul căpitan al lui Real Madrid, care a trecut şi pe la PSG, şi-a încheiat în vară contractul cu FC Sevilla, clubul care l-a lansat în fotbalul profesionist. Fundașul central în vârstă de 38 de ani nu şi-a găsit până acum echipă.

Cu toate acestea, se speculează că legendarul fundaş spaniol ar fi aproape să semneze cu Zamalek, în Egipt. Este chiar clubul care îl acuză pe Aaron Boupendza, care a fost transferat de Rapid Bucureşti, că ar fi semnat un contract în format electronic înainte de a se înțelege cu giuleştenii.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:07

Louis Munteanu, hat-trick în Muntenegru U21 – România U21 2-6! Atacantul de la CFR Cluj a făcut spectacol

19:01

„Poate fi atât de frustrant”. Lewis Hamilton, despre problemele pe care le-a avut la Mercedes. Cu ce a comparat ultimele sezoane

18:49

Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick

18:48

EXCLUSIVMircea Lucescu, înainte de „dubla” României cu Cipru şi Lituania: „Tratez aceste două meciuri ca o singură partidă”

18:01

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 octombrie

17:57

Dinamo – FCSB se poate juca cu casa închisă! ”Eternul Derby” este aproape de un număr record de bilete vândute

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere” 6 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei
Citește și