Închide meniul

„Vom fi mai buni!” Iuliu Mureşan îi linişteşte pe fanii lui Dinamo. „Avem nevoie de 3-4 jucători cu experienţă”

Reclamă

Publicat: 17 august 2021, 9:27 / Actualizat: 23 martie 2023, 0:37

„Vom fi mai buni! Iuliu Mureşan îi linişteşte pe fanii lui Dinamo. „Avem nevoie de 3-4 jucători cu experienţă

Iuliu Mureşan a dezvăluit de ce l-a dat afară pe Mircea Rednic

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

  • Dinamo – Mioveni 0-1
  • „Câinii”, la primul eşec în „Ştefan cel Mare”

Iuliu Mureşan îi linişteşte pe fanii lui Dinamo. Echipa a fost învinsă cu 1-0 de CS Mioveni şi a suferit primul eşec al sezonului pe propriul teren. Iuliu Mureşan îi asigură însă pe fani că echipa antrenată de Dario Bonetti este din ce în ce mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan, directorul executiv al lui Dinamo, a spus că rezolvă probleme în fiecare zi şi abia aşteaptă deblocarea transferurilor pentru a aduce 3-4 jucători cu experienţă.

„Vom fi mai buni!” Iuliu Mureşan îi linişteşte pe fanii lui Dinamo

„Trebuia să câștigăm (n.r. meciul cu Mioveni). Băieții au luptat, nu avem ce să le reproșăm. Am avut și o ocazie mare, singur cu portarul. Aia e! Ei au dat un gol norocos, cu mingea sărită dintr-o brazdă, după un șut cu stângul în dreptul.

Ce a fost îmbucurător a fost debutul lui Amzar. Cu tupeu, s-a apărat foarte bine, ca un jucător cu mare experiență. Încet-încet cresc și acești copii. Cu fiecare antrenament, cu fiecare meci, vom fi mai buni.

Am fost conduși în toate meciurile. În două am reușit să întoarcem, dar azi (n.r. aseară) nu am mai reușit. Ne-am străduit, dar din păcate nu ne-a ieșit.

Reclamă

În fiecare zi rezolvăm probleme. Sper să se deblocheze transferurile. Nu am noutăți, dar am avea nevoie de 3-4 jucători cu experiență”, a spus Iuliu Mureşan.

Dinamo, trei eşecuri în cinci etape

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de nou-promovata CS Mioveni. Bogdan Rusu (’50) a scăpat pe contraatac şi a marcat cu un şut peste portarul Eşanu.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 8, cu şase puncte, iar CS Mioveni urcă pe locul 10, cu acelaşi număr de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Cartonaşe galbene: R. Grigore ’22, Moldoveanu ’25, Răuţă ’35, St. Filip ’86 / Pelici (antrenor) ’31, Panait ’40, Buziuc ’75, Ducan ’90+1.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:26 Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru! 13:05 Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci 12:44 Corvinul – FC Voluntari LIVE TEXT, ora 19:00. Echipa din Liga 2 poate scrie istorie în Cupa României 12:26 Delegare de lux pentru Istvan Kovacs după scandalul de la meciul PSG – Barcelona 1-4! Derby-ul pe care îl va conduce de la centru 12:21 Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!” 11:44 FotoCum arată acum Valentin Ceauşescu! Apariţie rară a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni! 11:37 LIVE VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 1-0 e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 11:29 OFICIAL! Costel Gâlcă a fost prezentat de Universitatea Craiova! Clauză uriaşă de reziliere 11:12 FotoCe gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului! 10:48 „Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Iuliu Mureşan, replică fabuloasă pentru Gigi Becali
Liga 1 • 29 aug., 18:33
Iuliu Mureşan, replică fabuloasă pentru Gigi Becali: „Nu cred că se referea la mine pentru că a spus Nelu Mureșan”
Ioan Andone crede că a fost îndepărtat de Iuliu Mureșan de la CFR Cluj
Fotbal intern • 24 dec., 11:30
Ioan Andone, dezvăluiri despre cine l-a îndepărtat de la CFR Cluj în primul mandat: „Cred că din cauza lui”
Dusan Uhrin
Liga 1 • 30 apr., 8:34
Dusan Uhrin rămâne la Dinamo, dar Iuliu Mureşan nu mai are răbdare: „Vreau să plec!”. Ce se întâmplă înaintea barajului pentru rămânerea în Liga 1
Iuliu Mureșan
Fotbal intern • 1 apr., 23:28
Chindia – Dinamo 0-2 | Iuliu Mureșan, euforic după ce Dusan Uhrin a adus o victorie așteptată de 11 luni: „Nu e imposibil să câștigăm toate meciurile și să evităm barajul!”
Iuliu Mureșan, în timpul unui meci
Fotbal intern • 31 mart., 22:47
Iuliu Mureşan, exasperat de criza de la Dinamo: „Am pierdut meciuri cât nu am pierdut în atâția ani de carieră!”