Închide meniul

”Vorbeam cu casa și dădeam nume pereților!” Dezvăluirile lui Zlatan Ibrahimovic despre lupta cu Covid-19. ”Ți le imaginezi pe toate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2020, 10:58

”Vorbeam cu casa și dădeam nume pereților!” Dezvăluirile lui Zlatan Ibrahimovic despre lupta cu Covid-19. ”Ți le imaginezi pe toate”

profimediaimages

Zlatan Ibrahiovic a făcut dezvăluiri despre lupta cu Covid-19

Ibrahimovic nu a avut probleme grave de sănătate. Izolarea a fost însă marea problemă pentru atacantul lui AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic: ”Să stai degeaba e teribil”

”La început am fost calm, am fost intrigat să vad cum este să ai COVID. A lovit o lume întreagă, a fost o tragedie, iar acum s-a intamplat să am și eu. Am așteptat acasă să văd ce se întâmplă. Dureri de cap, dar nu foarte puternice, și aproape că mi-am pierdut gustul pentru un moment.

Să stai degeaba e teribil. La un moment dat, ajunsesem să vorbesc cu casa și să le dau nume pereților. Devenise ceva mental. Te uiți la tine si ți le imaginezi pe toate””, a declarat Zlatan pentru L'Equipe.

Când și-a anunțat vindecarea, Zlatan nu a amintit și de aceste aspecte. ”Virusul m-a provocat și am câșigat, dar voi nu sunteți Zlatan. Nu provocați virusul”, a scris suedezul în urmă cu două luni.

Zlatan, convins că l-ar învinge pe King Kong

Suedezul este și acum într-o perioadă dificilă. Accidentarea sa s-a dovedit mai serioasă decât s-a crezut inițial, iar Zlatan a ratat finalul de an.

Reclamă

Ibra este însă convins că poate trece peste orice obstacol. După cum a spus în cel mai nebun interviu al anului, acordat pentru UEFA.

”-Cine ar câştiga o luptă între King Kong şi tine?
-Sută la sută l-aş distruge pe King Kong. L-aş distruge.
-Cine are şanse mai mici ca să fie domesticit? Tu sau un leu?
– Zlatan, sută la sută! Poţi să domesticeşti un leu, dar pe Zlatan, nu. E un animal diferit.
-În echipa visurilor tale, cine bate penalty-urile? Tu sau Messi?
-Aş bate sută la sută eu. Pentru că eu aş fi căpitanul acelei echipe şi aş decide cine execută. Aş bate primele trei şi l-aş lăsa la al patrulea. Apoi, le-aş bate pe următoarele trei şi i l-aş lăsa pe următorul”
, a glumit Zlatan Ibrahimovic.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ibrahimovic a fost testat pozitiv cu Covid-19
  • El s-a vindecat la finalul lunii octombrie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și