Închide meniul

Zeljko Kopic ştie cum o poate învinge Dinamo pe FCSB! Mesaj clar pentru jucătorii lui înainte de derby

Alexandra Costea Publicat: 11 octombrie 2024, 23:28

Reclamă
Zeljko Kopic ştie cum o poate învinge Dinamo pe FCSB! Mesaj clar pentru jucătorii lui înainte de derby

Zeljko Kopic ştie cum o poate învinge Dinamo pe FCSB

Zeljko Kopic în meciul dintre Rapid şi Dinamo, din 18 august 2024 - Profimedia

Zeljko Kopic ştie cum o poate învinge Dinamo pe FCSB! Antrenorul dinamoviştilor şi-a dat verdictul înainte de derby-ul cu formația roş-albastră. Croatul ştie cum poate obține cele trei puncte după partida împotriva elevilor lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB se vor confrunta în etapa cu numărul 13 din Liga 1, duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00. Meciul se va disputa pe Arena Naţională. ”Eternul Derby” va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Zeljko Kopic ştie cum o poate învinge Dinamo pe FCSB! Mesaj clar pentru jucătorii lui înainte de derby

Zeljko Kopic este încrezător înainte de unicul derby din luna octombrie din Liga 1. Antrenorul ”câinilor” a vorbit despre cum îi poate învinge pe roş-albaştrii. Înaintea derby-ului de tradiţie din Liga 1, Dinamo se află pe locul 5 în clasament, cu 18 puncte.

Cu toate acestea, antrenorul alb-roşiilor nu s-a reţinut în a-i lăuda pe jucătorii de la FCSB pentru reuşitele din Europa League. Formaţia roş- albastră i-a învins în primele două meciuri pe RFS, cu 4-1, şi pe PAOK, în deplasare, cu 1-0. Cu tate acestea, elevii lui Charalambous au avut un start slab în Liga 1, ocupând în acest moment poziţia a 7-a din clasament.

”Din sezonul trecut până în prezent, cred că avem 12 meciuri fără înfrângere acasă. Este un lucru foarte bun pentru moralul echipei, pentru energia grupului. Este ceea ce vrem să construim atunci când jucăm acasă. Fanii reprezintă o parte foarte importantă a succesului nostru.

Reclamă
Reclamă

Același lucru vrei să-l facem și în fața celor de la FCSB, în derby. Știm că suportul din tribune va fi uimitor. Depinde de noi pe teren să facem încă un meci foarte bun. Trebuie să fim disciplinați tactic, să avem o energie bună și un spirit bun. Trebuie să facem orice pentru cele trei puncte. Este un derby, toți suntem motivați la maximum.

Adversarii vor face și ei totul ca să câștige acest meci. Depinde de noi să fim în vârf de formă, să arătăm un fotbal bun și să demonstrăm că putem să jucăm împotriva unei echipe care evoluează bine în cupele europene”, a declarat Zeljko Kopic, pentru digisport.ro.

Dinamo – FCSB se poate juca cu casa închisă! ”Eternul Derby” este aproape de un număr record de bilete vândute

Conform oficialilor din Ştefan cel Mare, până acum au fost vândute 25 de mii de tichete pentru dinamovişti. Se așteaptă ca la ora începerii meciului, să fie prezenți pe Arena Naţională cel puțin 40.000 de suporteri. Este un număr record de fani care este așteptat pe stadion, mai ales că de 10 ani, în postura de gazdă, Dinamo nu a mai avut asemenea prezență.

Reclamă

Rivala roş-albastră a primit toată Peluza Sud a stadionului, fiind vorba de aproximativ 8.000 de bilete. Biletele au fost puse vineri, 11 octombrie, în vânzare pe pagina roș-albaștrilor. De asemenea, alb-roşii au decis să deschidă și inelul 3 al Arenei Naționale. În ultimul derby dintre cele două formaţii bucureştene, găzduit de Dinamo în cadrul etapei a 17-a din sezonul 2023-2024, pe stadion au fost prezenți 22.926 de suporteri.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:36

Bosnia – Germania 1-2 și Ungaria – Olanda 1-1! Batavii, salvați de „Dumfries”! Rezultatele serii din Nations League

23:15

EXCLUSIV„Pentru o fază nu scot un jucător din lot” Mircea Lucescu, mesaj ferm despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea!

23:03

FotoScandal pe Camp Nou, în plin șantier! 20 de muncitori români şi albanezi s-au luat la bătaie pe arena catalană

23:02

Mihai Stoica l-a încurajat pe Ștefan Târnovanu, înainte de „dubla” României cu Cipru și Lituania: „Are viața înainte”

22:22

Jucătorul care îşi schimbă cetăţenia pentru a fi convocat de Mircea Lucescu la naţionala României: „Confirmă, e foarte bun”

22:02

FCSB a primit răspunsul la oferta pentru Lukas Zima! Anunţul lui Mihai Stoica

1 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 2 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 3 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 4 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și