Închide meniul

”Zero empatie, 100% regulament!” Arbitrul care i-a dat galben lui Lionel Messi, pus la zid de presa din Argentina

Gal Dorin Publicat: 29 noiembrie 2020, 16:14

”Zero empatie, 100% regulament!” Arbitrul care i-a dat galben lui Lionel Messi, pus la zid de presa din Argentina

profimediaimages

Lionel Messi a primit galben din partea arbitrului după ce și-a scos tricoul după gol pentru a-l omagia pe Diego Maradona

  • Lionel Messi, omagiu pentru Maradona după gol
  • Arbitrul i-a dat galben pentru că și-a scos tricoul

Și-a scos tricoul blaugrana, iar pe dedesubt era cel pe care El Pibe D'Oro l-a purtat pe vremea când juca la Newell's Old Boys, club susținut și de Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul Mateu Lahoz nu a fost însă de acord cu gestul jucătorului Barcelonei și a aplicat regulamentul până la capăt: i-a acordat lui Messi un cartonaș galben pentru că și-a scos tricoul. 

Presa din Argentina, atac dur la adresa arbitrului Mateu Lahoz

Presa din Argentina, în frunte cu publicația Ole, nu l-a iertat pe oficial și l-a caracterizat în termeni duri.

Reclamă

”Zero empatie, 100% regulament. Arbitrul din Algimia de Alfara va rămâne în istorie ca fiind cel care i-a acordat un cartonaș galben lui Lionel Messi pentru că l-a omagiat pe Diego Maradona pe teren, imediat după decesul său timpuriu”, au titrat argentinienii

Lionel Messi, omagiu suprem pentru Diego Maradona

Mai exact, starul Barcelonei și-a dat jos tricoul, iar pe dedesubt avea un altul al fostei echipe a lui Maradona, Newell’s Old Boys. În tot acest timp, Messi a avut privirea îndreptată spre cer, ca și brațele de altfel.

Reclamă

Maradona a jucat un an la Newell’s Old Boys, înainte să ajungă la Boca Juniors, de unde s-a și retras din fotbal. De altfel, Lionel Messi a anunțat că ar vrea să își încheie cariera la Newell’s Old Boys.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami
Fotbal extern • 8 mart., 9:30
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian