Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic împlinește 39 de ani! Ce cadou și-a făcut de ziua lui suedezul aflat în izolare

Gal Dorin Publicat: 3 octombrie 2020, 15:51

Reclamă
Zlatan Ibrahimovic împlinește 39 de ani! Ce cadou și-a făcut de ziua lui suedezul aflat în izolare

profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to Zlatan
O postare distribuită de Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) pe

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ibracadabra” și-a găsit timp să posteze o imagine cu noul său bolid pe Instagram și a adunat peste un milion de aprecieri. Fanii și urmăritorii l-au felicitat pe superstarul suedez și i-au urat să își continue forma excelentă pe care o afișase în debutul de sezon în tricoul rossonerilor.

Zlatan Ibrahimovic se antrenează și în izolare

Zlatan a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, dar nu lasă o asemenea afecțiune să îl oprească din antrenamente. Chiar dacă trebuie să stea în izolare momentan, atacantul a postat o filmare cu el pe banda de alergare cu mesajul ”Acest animal nu poate fi îmblânzit”.

Este al 21-lea sezon consecutiv pentru suedez la profesioniști, iar acesta a reușit performanța de a marca cel puțin o dată în fiecare stagiune de până acum.

Reclamă

Zlantan Ibrahimovic, debut bun de sezon

Zlatan Ibrahimovic a marcat trei goluri în primele două jocuri ale lui AC Milan din acest sezon, inclusiv o dublă în victoria 2-0 în fața Bolognei.

Clubul milanez a confirmat că nu există alte cazuri de COVID-19 la echipă în afară de fundașul Leo Duarte, care a fost testat pozitiv săptămâna trecută.

În luna martie, Zlatan Ibrahimovic lansa o campanie de strângere de fonduri pentru combaterea COVID-19 cu unul din citatele sale devenite marcă înregistrată: ”Dacă virusul nu vine la Zlatan, Zlatan merge la virus”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” Vezi toate știrile
Citește și