Închide meniul
Video

Zverev a comis-o

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 17:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:38

Reclamă

Zverev a comis-o! La câteva zile după ce a anunţat că va sta izolat 14 zile, pentru că participat la turneul lui Djokovic, neamţul a aparut la o petrecere cu sute de oameni!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
17:12

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 mai 2024

17:00

Fazele finale ale Campionatului Mondial de Hochei sunt live în AntenaPLAY

16:49

Decizie incredibilă luată de Bogdan Lobonț după venirea lui Neil Lennon la Rapid! Ce se întâmplă cu fostul portar

16:32

„Va fi rezervă!” Englezii s-au convins după prestația lui Radu Drăgușin din Newcastle – Tottenham! Concluzie dură pentru fundaș

16:19

Englezii au anunțat primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid! Un triplu campion cu Celtic, așteptat în Giulești

16:03

EXCLUSIV AS.ro LIVERăzvan Raţ, sceptic cu privire la şansele României de a ieşi din grupe la EURO 2024: „Cred că ne bate şi Slovacia”

1 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 2 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 3 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 4 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 5 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 6 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY!
Citește și