Închide meniul

Bărbatul celebru acuzat că l-ar fi dat afară pe David Popovici de la CSA Steaua rupe tăcerea: „Chiar m-am bucurat acum pentru el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2022, 8:43 / Actualizat: 26 iunie 2022, 12:40

Bărbatul celebru acuzat că l-ar fi dat afară pe David Popovici de la CSA Steaua rupe tăcerea: „Chiar m-am bucurat acum pentru el

Bărbatul celebru acuzat că l-ar fi dat afară pe David Popovici de la CSA Steaua rupe tăcerea

David Popovici, pe podiumul de la Budapesta / Profimedia Images

Bărbatul celebru acuzat că l-ar fi dat afară pe David Popovici de la CSA Steaua rupe tăcerea! Adi Popa a răbufnit după ce a fost acuzat că a contribuit şi el la plecarea lui David Popovici de la Steaua la Dinamo. Mijlocaşul care are în palmares trei titluri cu FCSB le-a răspuns contestatarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Motoreta” a ţinut să îl felicite pe puştiul minune al nataţiei româneşti. Popovici a scris istorie şi a câştigat două medalii de aur la Campionatele Mondiale de la Budapesta.

Bărbatul celebru acuzat că l-ar fi dat afară pe David Popovici de la CSA Steaua rupe tăcerea

Adi Popa asigură că salariul său nu pune presiune pe bugetul celor de la CSA Steaua.

Știam de David Popovici dintr-o conjunctură un pic ciudată. Când am semnat cu CSA, un ziarist a spus că eu l-am dat afară pe David Popovici de la Steaua. Sunt răutăți, am anumiți „prieteni” în presă. S-a spus că bugetul clubului s-a ajustat pentru că am venit eu. Parcă aș fi avut milioane de euro salariu! Chiar și recent s-a spus.

M-a sunat un amic și făcea caterincă de mine la telefon. Da, categoric, din cauza mea a plecat David Popovici de la Steaua (n.r. – râde), aici a fost problema. Chiar m-am bucurat acum pentru el, am citit că muncește foarte mult, e greu și cu școala, și cu competițiile„, a declarat Adi Popa la digisport.ro.

Reclamă

Adi Popa are un salariu lunar de 4.000 de euro la CSA Steaua. Cel mai bine plătit jucător al roş-albaştrilor este Wallace Da Silva, cel care încasează aproximativ 5.500 de euro.

Mihai Stoica, o nouă reacție dură la adresa CSA Steaua, după performanțele lui David Popovici

David Popovici, puștiul minune al natației românești, a semnat cu Dinamo în septembrie 2021. Trecerea lui Popovici la Dinamo a fost prezentată ca o super-lovitură dată de clubul din Ştefan cel Mare.

Mihai Stoica nu poate trece peste maniera în care CSA Steaua a renunțat la David Popovici și l-a lăsat să plece de la Dinamo. Managerul general de la FCSB i-a „taxat” în termeni duri pe oficialii Armatei.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă mie mi-e rușine să vorbesc despre un fenomen ca David Popovici, oare cum le-o fi decidenților care l-au ignorat, fiind ocupați să angajeze în armata română fotbaliști liberi de contract?”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Şi fanii i-au acuzat pe cei care conduc CSA Steaua că nu îşi dau interesul pentru binele clubului.

Aceleași probleme, aceleași întrebări. Cu toate acestea, Popovici rămâne un bun național de care cu toții ne bucurăm. Și clubul Steaua este un bun național, dar, momentan, pare că nimeni nu își dă interesul pentru ca cel mai glorios club al României să strălucească din nou la toate capitolele”, este mesajul postat de Asociația Steliștilor 1947 pe reţelele de socializare.

Recomandări
  • Adi Popa, mesaj dur pentru contestatari
  • Ce spune despre plecarea lui David Popovici de la CSA Steaua la Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și