Închide meniul
Video

Andrei Anghel a ratat calificarea în semifinale, la 100 de metri spate, la Campionatele Mondiale

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2023, 7:04

Reclamă

Andrei Anghel a ratat calificarea în semifinale, la 100 de metri spate, la Campionatele Mondiale

Andrei Anghel, după o probă / Profimedia

Andrei Anghel a ratat calificarea în semifinale, la 100 de metri spate, la Campionatele Mondiale de la Fukuoka. Competiția e transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 23-30 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel a terminat seria 4 pe poziția a cincea, cu un timp de 55.77 secunde. În total, el a terminat pe locul 34 dintre cei 61 de înotători prezenți la startul probei.

Andrei Anghel a ratat calificarea în semifinale, la 100 de metri spate, la Campionatele Mondiale

Anghel mai este prezent la o probă la Campionatele Mondiale, la 50 de metri spate. El va intra în serii pe 29 iulie, de la 05:05 dimineața, Semifinalele sunt programate în aceeași zi, de la 15:06, iar finala e pe 30 iulie, de la 14:02.

În aceeași dimineață, David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 200 de metri liber. El va lupta azi pentru finală, de la ora 15:17, exclusiv în AntenaPLAY.

”Dacă ne uităm, am putea spune că suntem puţini la Campionatele Mondiale, dar dacă ne uităm la aria de selecţie şi la numărul de sportivi, e un număr destul de bun. Mă uitam la australieni, aveau un număr obscen de mare de sportivi, comparat cu cât de puţini avem noi legitimaţi, dar în procent, eram înaintea lor.

Reclamă

Sunt mândru că particip, că am ajuns şi ne-am făcut baremul de calificare, pe care l-am şi îmbunătăţit. Îmi doresc finala la 50 spate. Urmăresc un plan pe care mi l-am setat eu.

Am vrut înainte să prind o semifinală la EURO, pe care am prins-o la Roma, apoi o semifinală la Mondiale, pe care am prins-o la Mondialele din Australia. În mod natural, următorul pas ar fi o finală la Mondiale. Nu m-ar deranja să sar doi paşi şi să ne vedem pe podium, dar o luăm pas cu pas”, spunea Anghel înaintea Mondialelor.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și