Închide meniul
Video

Andrei Anghel a ratat calificarea în finala de la 50 de metri spate, exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot

Dan Roșu Publicat: 29 iulie 2023, 14:01 / Actualizat: 29 iulie 2023, 15:56

Reclamă

Andrei Anghel a ratat calificarea în finala de la 50 de metri LIVE VIDEO, la Campionatele Mondiale de Înot

Andrei Anghel, pe podium, la Roma / Profimedia

Andrei Anghel a ratat calificarea în finala de 50 de metri spate, de la Campionatele Mondiale de Înot, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel a terminat pe locul 10, după cele două semifinale de la 50 de metri spate. Românul a înregistrat timpul de 24,95, iar semifinala sa a încheiat-o pe locul al șaselea.

Andrei Anghel a ratat calificarea în finala de la 50 de metri LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Update 15:17: Andrei Anghel a ratat calificarea în finala de 50 de metri spate! Românul a încheiat pe locul al 10-lea, la general, după cele două semifinale!

Update 15:15: Andrei Anghel a terminat semifinala a doua pe locul al șaselea, cu timpul de 24,95.

Update 15:11: Andrei Anghel se pregătește să intre în bazin, în semifinala de 50 de metri spate! El va lua startul în cursă de pe culoarul al doilea.

Reclamă

Update 15:09: Chinezul Xu a câștigat prima semifinală!

Update 15:09: Începe prima semifinală de la 50 de metri spate! Andrei Anghel va înota în cea de-a doua semifinală.

Anghel s-a calificat în semifinalele probei de 50 de metri spate cu al nouălea timp din toate seriile, 24:86. El a obținut astfel un timp mai bun decât cel care i-a adus bronzul la Sette Colli (24:98).

Reclamă 4 / 0/3

Românul de 25 de ani a fost al patrulea din seria 6, fiind depășit de Justin Ress (24:18), Ole Braunschweig (24:72) și de Thomas Ceccon (24:80). El a fost repartizat în a doua semifinală, prima începând la 15:06.

Ress este cel care a obținut cel mai bun timp din serii, iar înaintea românului se mai află Apostolos Christou (24:48), Hunter Armstrong (24:49), Ksawery Masiuk (24:71), Jiayu Xu (24:73) și Isaac Cooper (24:73).

De reamintit și faptul că Andrei a fost prezent și la proba de 100 de metri spate, dar acolo nu a reușit să prindă semifinalele. Totuși, 50 de metri spate este considerată proba forte a românului.

Toate probele românilor pot fi revăzute aici: as.ro/fukuoka2023

Andrei Anghel: „Finala la 50 de metri spate ar fi un pas natural”

Andrei Anghel spunea, într-un interviu exclusiv pentru AntenaSport, că îşi propune calificarea în finala la 50 de metri spate de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka.

„Încă simt că mai e loc să fiu şi mai pregătit. Este un drum destul de lung şi plin de peripeţii. Pentru probele mele de 50 şi 100 spate, pot spune cum sunt antrenamentele. Dimineaţa mă antrenez în bazin, iar după-masă am sală, două antrenamente pe zi, în funcţie de perioada în care ne aflăm, de încărcare, de îngustare. Înot undeva la 6 kilometri pe zi şi apoi urmează sala.

Dacă ne uităm, am putea spune că suntem puţini la Campionatele Mondiale, dar dacă ne uităm la aria de selecţie şi la numărul de sportivi, e un număr destul de bun. Mă uitam la australieni, aveau un număr obscen de mare de sportivi, comparat cu cât de puţini avem noi legitimaţi, dar în procent, eram înaintea lor.

Reclamă

Sunt mândru că particip, că am ajuns şi ne-am făcut baremul de calificare, pe care l-am şi îmbunătăţit. Îmi doresc finala la 50 spate. Urmăresc un plan pe care mi l-am setat eu. Am vrut înainte să prind o semifinală la EURO, pe care am prins-o la Roma, apoi o semifinală la Mondiale, pe care am prins-o la Mondialele din Australia.

În mod natural, următorul pas ar fi o finală la Mondiale. Nu m-ar deranja să sar doi paşi şi să ne vedem pe podium, dar o luăm pas cu pas”, declara Andrei Anghel în exclusivitate pentru AS.ro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și