Închide meniul
VIDEO

Andrei Ungur s-a calificat în finala probei de 100 de metri spate masculin la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 19:17

Reclamă
Andrei Ungur s-a calificat în finala probei de 100 de metri spate masculin la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Andrei Ungur s-a calificat în finala probei de 100 de metri spate masculin la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt

Andrei Ungur / Hepta

Andrei Ungur s-a calificat în finala probei de 100 de metri spate masculin la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt. Performanța românului a fost de-a dreptul impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înotătorul a concurat în a 2-a semifinală a probei de 100 de metri spate masculin, care s-a văzut live în AntenaPLAY și as.ro/live. Acesta se va lupta pentru a obține o medalie în marea finală pe data de 8 decembrie, în sesiunea de seară a Campionatelor Europene de Înot, care au loc la Otopeni.

Andrei Ungur s-a calificat în finala probei de 100 de metri spate masculin la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Performanța sportivului român

Andrei Ungur a început excelent cursa de la Otopeni și s-a ținut fără mari probleme după adversarii săi. Chiar dacă în prima parte a cursei a terminat primul tur de bazin pe poziția a 8-a, acesta a urcat, puțin câte puțin în clasament.

Până la jumătatea cursei se afla pe locul al 6-lea, iar, în cele din urmă, a încheiat cursa pe poziția a 2-a și a obținut calificarea în finala probei de 100 de metri spate masculin.

Înotătorul român a obținut timpul de 50.33, n timp ce Denis Popescu, care a reprezentat România în aceași semifinală, a încheiat cursa timpul de 51.43.
Ungur a obținut astfel al 3-lea timp din semifinale, în timp ce Popescu a obținut doar al 12-lea timp.

Finala va avea loc, așa cum a fost menționat și anterior, pe data de 8 decembrie, în sesiunea de seară și va fi live în AntenaPLAY și as.ro/live

Reclamă

Un record vechi de 41 de ani a fost bătut la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Diana Stiger a bătut un record vechi de 41 de ani, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, la proba de 1500 de metri liber, în direct în AntenaPLAY şi as.ro/live.

Înotătoarea de 15 ani a terminat serie ei cu timpul de 16:36,98, un record naţional pentru intervalul 15-18 ani, care era valabil de nu mai puţin de 41 de ani. Chiar şi aşa, ea nu a prins calificarea în finala probei.

Diana va mai participa la proba de 400 de metri liber. Ea şi-a propus să intre în istoria României şi a vorbit despre sacrificiile

Reclamă 4 / 0/3

„N-a fost chiar plăcută, am ameţit foarte tare, nu am făcut niciodată cursa asta în bazin de 25 de metri, e ceva nou pentru mine. Nu am avut ieri timp prea mult de refacere. Ne pregătim pentru cursa de 400 de metri de duminică. Nu am dormit cât ar trebui.

Îmi trebuie o noapte de opt ore de somn pentru a-mi reveni. Viaţa de sportiv de grea, dar ne obişnuim. Este mult mai greu să te montezi, te dor muşchii mult mai tare, sunt probe de anduranţă.

Am avut-o pe mama în tribună, ieri au fost şi tata şi bunicii şi sper să-i văd şi duminică la proba de 400 de metri. Sunt foarte mulţumită de ce am realizat până acum şi sunt sigură că voi fi şi mai mândră şi mai fericită la finalul concursului.

Sper să scriu istorie pentru România, de aceea muncesc atât de mult. Sunt mai fericită ca niciodată câ nu m-am dat bătută când am vrut eu. Asta se întâmpla în clasa a opta, când am avut examene”, a spus Stinger, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și