Închide meniul
Foto

Anunţ uriaş despre viitorul lui David Popovici! Afirmaţia care ne dă fiori

Publicat: 16 august 2022, 22:24 / Actualizat: 17 august 2022, 0:10

David Popovici

David Popovici va rămâne în România până la Jocurile Olimpice de la Paris

David Popovici, în timpul unui interviu / Antena Sport

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici e noua senzaţie a nataţiei mondiale, după ce a doborât recordul mondial în proba de 100 de metri liber. Popovici a reuşit o performanţă uluitoare şi în proba de 200 de metri liber, când a obţinut al treilea timp din istorie.

Camelia Potec nu a exclus, ca după Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, David Popovici să plece în SUA.

Reclamă

Camelia Potec, anunţ uriaş despre viitorul lui David Popovici

Asta cu „furatul” (n..r. – dacă va pleca din România) nu ştiu dacă e un cuvânt foarte bun. A primit foarte multe propuneri. Bineîneţeles că David, aşa cum îl ştim, după Jocurile Olimpice de la Tokyo şi după o binemeritată vacanţă, a spus că vrea să rămână în România. Noi ne-am bucurat. Dar acest lucru se întâmplă cu siguranţă până la Paris. După aceea, mai vedem. Propuneri mai există„, a spus Camelia Potec la întoarcerea în ţară.

Camelia Potec, după performanțele istorice reușite de noul star al nataţiei

Camelia Potec a explicat ce amploare a căpătat „fenomenul” David Popovici. Specialiști din lumea întreagă s-au adunat să-l vadă pe puștiul român cum își spulberă adversarii în bazin.

Reclamă

David Popovici a reușit „dubla de aur” și la Europenele de natație de la Roma, la 100 de metri liber și la 200 de metri liber, după ce reușise același lucru și la Mondialele de la Budapesta, în iunie.

Camelia Potec a dezvăluit că presa internațională, dar și specialiști din lumea natației, s-au înghesuit să-l vadă pe David Popovici cum scrie istorie.

Toată lumea este impresionată, am văzut titlurile din presa internaţională, au fost foarte mulţi reporteri, foarte mulţi oameni de specialitate din ţări de pe alte continente. Asta pentru a vedea recordul mondial şi pentru a-l vedea pe David cum înoată, după ce au văzut rezultatele de la Budapesta şi de la Otopeni”, a spus Camelia Potec, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

La Foro Italico, la cursa de 200 de metri, David Popovici a obținut al treilea timp din istoria probei, la doar o sutime de cea mai bună performanță a lui Phelps (1:42:96), obținută la JO de la Beijing (2008). A fost un record mondial la acea vreme, doborât în 2009 de Paul Biedermann (1:42:000).

La cursa de 100 de metri liber, David Popovici a stabilit un nou record mondial al probei: 46,86 secunde. Vechiul record mondial al probei era deţinut de brazilianul Cesar Cielo Filho (46,91 secunde), din 2009. Popovici deţine astfel la 100 m liber, recordul mondial de seniori şi juniori, recordul european de seniori şi juniori, precum şi recordul competiţiei.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” 16:42 Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1