Închide meniul

Au început Campionatele Mondiale în bazin scurt. Spectacol total în prima zi a competiţiei. Tot ce s-a întâmplat vezi în exclusivitate pe AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2022, 12:47 / Actualizat: 13 decembrie 2022, 13:51

Campionatele Mondiale în bazin scurt au fost, în exclusivitate pe AntenaPLAY. În așteptarea lui David Popovici, fanii înotului au putut vedea azi semifinalele și finalele altor probe spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Glință și Andrei Anghel au intrat deja în competiție noaptea trecută, dar au ratat calificarea la probele de 100 m spate, respectiv 50 de metri fluture.

Intră aici pentru a urmări CM în bazin scurt!

Campionatele Mondiale în bazin scurt sunt acum, în exclusivitate pe AntenaPLAY. Programul zilei

Ziua de marți ne-a adus deja semifinale și finale ale competiției. Mai jos, puteți vedea programul complet al zilei.

David Popovici, mesaj pentru fani înainte de Campionatele Mondiale în bazin scurt

David Popovici a transmis un mesaj pentru fani înainte de Campionatele Mondiale în bazin scurt, care vor putea fi urmărite LIVE, în direct și în exclusivitate, pe AntenaPLAY. Dublul campion mondial și european a invitat toți românii să urmărească prestațiile lui și ale colegilor săi, din Australia.

David Popovici, Robert Glință și Andrei Anghel sunt cei 3 sportivi români care vor lupta pentru medalii la Campionatele Mondiale în bazin scurt, desfășurate în perioada 13-18 decembrie.

Reclamă

Popovici va intra în bazin pe 14 decembrie, de la ora 3:23 (ora României), în seriile de la proba de 100 metri liber.

”Vă invit să ne urmăriți începând de mâine, 13 decembrie, la Campionatul Mondial de înot în bazin scurt.

David Popovici – 100 m, 200 m și 400 m liber;
Robert Glință – 50 m, 100 m, 200 m spate și 100 m liber;
Andrei Anghel – 50 m spate și 50 m fluture.

Reclamă 4 / 0/3

Competiția poate fi urmărită LIVE pe FINA și pe AntenaPLAY.

Hai, România!”, a scris David Popovici, pe contul de Facebook.

Recomandări
  • Au început finalele la Campionatele Mondiale în bazin scurt

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și