Închide meniul
Video

Ce i s-a putut întâmpla lui David Popovici înainte de a cuceri medaliile de aur şi bronz la Paris! Dezvăluirea antrenorului său

Publicat: 28 octombrie 2024, 21:00 / Actualizat: 28 octombrie 2024, 22:49

Reclamă

Ce i s-a putut întâmpla lui David Popovici înainte de a cuceri medaliile de aur şi bronz la Paris!

David Popovici, la Jocurile Olimpice de la Paris / Profimedia Images

David Popovici a ajuns supercampion, inspirat şi de metodele lui Guardiola. Cum e posibil? Simplu! Antrenorul său e mare fan al lui Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu un doctorat în educaţie sportivă, antrenorul lui Popovici, Adrian Radulescu, recunoaşte că se inspiră de la Guardiola.

Ce i s-a putut întâmpla lui David Popovici înainte de a cuceri medaliile de aur şi bronz la Paris! Dezvăluirea antrenorului său

Sunt un fan Pep. Îl văd tot un perfecţionist şi admir la el abilitatea de a se adapta”, a declarat Adrian Rădulescu pentru AntenaSport.

Pasionat de fotbal, antrenorul lui Popovici ştie cu ce se compară o cursă de 50 de metri.

Poţi să te gândeşti un pic şi să faci o analogie cu o lovitură de penalty”, ne-a mai declarat Adrian Rădulescu.

Reclamă
Reclamă

Campion olimpic la 200 de metri, la Paris, Popovici a avut parte de aventuri înainte de Paris. A fost înţepat de o albină.

A avut o reacţie mai puţin plăcută la înţepătură şi a trebuit să ne oprim din ceea ce făceam”, a dezvăluit Adrian Rădulescu.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:00 29 oct.

Prima reacţie a lui Vinicius după ce Rodri a câştigat Balonul de Aur 2024! Mesajul superstarului brazilian

0:33 29 oct.

Gică Hagi a dezvăluit că un jucător al lui a vomitat la pauza meciului: „L-am obligat să joace”! Ce a spus despre Denis Alibec

0:14 29 oct.

VIDEOAVS – FC Porto 0-5 a fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:07 29 oct.

Rodri, primul spaniol care a câștigat Balonul de Aur după 64 de ani! A intrat și în istoria lui Manchester City

23:53

Denis Alibec, prima reacție după 3-2 cu Universitatea Craiova! Care a fost secretul din spatele victoriei

23:44

FotoRodri a câştigat Balonul de Aur 2024! Prima reacţie a spaniolului după ce a primit trofeul: „O seară magică pentru mine”

1 „Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0 2 Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor! 3 VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!” 4 Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului 5 Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!” 6 Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0
Citește și